Affiliate Marketing Revolutie! Wat is het en werkt het eigenlijk wel?

Op deze pagina ga ik je meer vertellen over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Gaat het om een betrouwbare cursus of kun je deze methode beter aan je voorbij laten gaan?

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videocursus ontwikkeld door Jacko Meijaard. In deze cursus leer je hoe je geld kunt verdienen met het promoten/verkopen van producten van anderen. Het promoten/verkopen van producten van anderen in ruil voor commissie noem je ”affiliate marketing”.

De cursus van Jacko bestaat uit 7 modules. Onder deze 7 modules staan de stap voor stap video’s van Jacko waarin hij je zijn scherm laat zien en precies laat zien wat je moet doen. Je kunt hem in principe gewoon nadoen. Ik zal je kort vertellen wat je per module leert.

Kijk hier voor meer informatie over affiliatie marketing.

affiliate marketing revolutie

Module 1:

In deze module krijg je een introductie van de Affiliate Marketing Revoltie. Jacko legt je uit wat affiliate marketing is en welke producten je kunt gaan promoten. Je gaat een domein en hosting registreren en je installeert WordPress(software voor het maken van je website).

Kosten domeinnaam: circa €1,95 (eenmalig)

Kosten hosting: circa €13,95 per jaar.

Module 2:

In module 2 laat Jacko je zien hoe je de algemene instellingen op je website moet instellen zodat deze optimaal staat voor het gebruik voor affiliate marketing. Je maakt onder andere de pagina’s op je website en verandert het uiterlijk van de website door een geschikte thema te installeren.

Module 3:

Nu je je website op de juiste manier hebt ingesteld ga je verder naar module 3. Hier leert Jacko je onder andere welke zoekwoorden je je het beste voor je website kunt gebruiken.

Waar wil je op gevonden worden? Hoe zorg ik er voor dat mensen op mijn website terecht komen? Hoe kan ik een afbeelding toevoegen aan mijn tekst? Jacko laat je dit allemaal zien in deze module.

Module 4:

Hier laat Jacko je zien hoe je jouw unieke ”affiliatelink” op jouw website plaatst zodat jij geld verdiend met iedere succesvolle verkoop/promotie.

Jacko leert hoe je je teksten kunt optimaliseren voor Google zodat jij hoog in de zoekresultaten komt te staan met de zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden!

Module 5

In module 5 van de Affiliate Marketing Revolutie leert Jacko je hoe je via ”email marketing” je inkomsten kunt verhogen. Wanneer bezoekers op jouw website komen kun je e-mailadressen verzamelen van deze bezoekers.

Normaal gesproken wanneer een bezoeker van jouw website besluit om deze te verlaten dan ben je deze potentiële koper kwijt.

Wanneer je e-mailadressen verzamelt van deze bezoekers(je kunt ze bijvoorbeeld gratis tips geven wanneer ze hun naam en email achterlaten) kun jij er voor zorgen dat ze in beeld blijven en kun jij ze misschien overtuigen om jouw gepromote product alsnog aan te schaffen.

Natuurlijk zal niet iedereen dit doen maar een gedeelte van de mensen gaan alsnog over tot een koop en dat zorgt voor meer inkomsten voor jou!

Module 6

In module 6 leer je onder andere hoe je Pop-ups kunt maken, je kent ze waarschijnlijk wel. Je bezoekt een website maar je besluit om deze website te verlaten. Er verschijnt dan een scherm met de vraag of je deze website echt wil verlaten.

Door gebruik te maken van Pop-ups kun jij bijvoorbeeld e-mailadressen verzamelen zoals beschreven staat in module 5 hier boven.

Module 7

In module 7 leer je hoe je jouw website koppelt met ‘Google Analytics. Met Google Analytics heb jij inzicht wat de bezoekers op jouw website doen.

Hoeveel bezoekers bezoeken jouw website? Hoe komen deze bezoekers op jouw website? Waar komen jouw bezoekers vandaan? Hoe oud zijn deze bezoekers? Welke artikelen op jouw website doen het goed? Hoe lang blijven de bezoekers gemiddeld op jouw website?

Bovenstaande(en nog veel meer dingen) houdt Google Analytics allemaal voor je bij zodat jij inzichtelijk hebt hoe jij het doet met je website. Door deze informatie kun jij er voor zorgen dat je jouw website nog beter maakt!

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

Mijn eigen ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie zijn eigenlijk alleen maar positief te noemen. Ook ik het al daadwerkelijk geld verdiend met deze methode!

De video’s zijn allemaal zeer makkelijk te begrijpen en Jacko legt je alles heel erg duidelijk uit en laat je alles zien op zijn scherm zodat je hem in feite alleen maar hoeft na te doen!

Mocht je om wat voor reden dan ook er toch niet helemaal uitkomen dan staat Jacko altijd voor je klaar. Wanneer jij je vraag stelt heb je vaak al binnen een dag een antwoord waar je mee verder kunt.

geld verdienen als affiliate

Hulp en motivatie in het online forum

Niet alleen Jacko helpt je om succesvol te worden met affiliate marketing. Wanneer jij namelijk besluit om aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie dan krijg je ook meteen toegang tot het  online forum.

In dit forum kun je onder andere om hulp vragen, je vind er bruikbare tips en je kunt een kijkje nemen in het gedeelte met de succesverhalen van mensen die al aan de slag zijn gegaan met de Affiliate Marketing Revolutie en daadwerkelijk al geld verdienen.

Mijn ervaring met dit online forum is ook positief. Iedereen is zeer behulpzaam en de mensen willen elkaar echt helpen. Het is zeer de moeite waard om hier ”gebruik” van te maken.

Je zult er wel iets voor moeten doen!

De Affiliate Marketing Revolutie is een betrouwbare en geweldige cursus maar je zult wel inzet, discipline en doorzettingsvermogen nodig hebben om succesvol te worden.

Wanneer jij bereid bent om elke week een blogbericht(deze kun je zelf schrijven of laten schrijven) te posten op je website dan zal Google je website steeds meer gaan waarderen en je belonen door je website hoger in de zoekresultaten te laten komen.

Veel mensen die aan de slag gaan beginnen zeer enthousiast maar zijn teleurgesteld en stoppen vaak al na een aantal dagen/weken als ze zien dat hun website nog niet bovenaan in Google staat.

Maar waarom zou Google jouw website meteen bovenaan in de zoekresultaten plaatsen?

Deze mensen hebben niet het geduld en de discipline om succesvol te worden om online geld te verdienen. Verwacht dan ook niet dat je direct honderden euro’s per maand gaat verdienen in de eerste maanden.

Heb jij wel het geduld, discipline en doorzettingsvermogen?  Dan kun je erg veel geld verdienen met affiliate marketing!

teksten schrijven voor affiliate marketing

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt hier meteen de methode van Jacko Meijaard aanschaffen voor slechts €47,00. Voor deze prijs krijg je volledig toegang tot de gehele cursus die stap voor stap leert om succesvol te worden met affiliate marketing!

Liever eerst een week proberen voor slechts €1,35?

Klik dan hier om de methode van Jacko Meijaard te proberen!

Je krijgt bij de probeerversie volledige toegang!(voor 7 dagen)

 

Veel succes met het geld verdienen met affiliate marketing!

 

geld verdienen met affiliate marketing

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *