Affiliate Marketing

affiliate marketingWakker worden waar, wanneer en hoe laat je wil en je geen zorgen hoeven te maken of je wel genoeg geld hebt. Dat is iets wat je kunt bereiken met Affiliate Marketing. Dit bereik je natuurlijk niet zomaar, maar je zult niet de eerste zijn die passief geld weet te verdienen.

In deze tekst kun je lezen wat affiliate marketing nou eigenlijk is en hoe je er voor kunt zorgen dat je er geld mee kunt verdienen.

Wat is Affiliate Marketing?

Mensen die aan Affiliate Marketing doen promoten producten of diensten in ruil voor commissie. Ze fungeren als het ware als een schakel tussen de koper en verkoper.

Waarschijnlijk heb jij vaker te maken gehad met Affiliate Marketing dan je denkt. Heb je wel eens producten vergeleken op een site zoals kieskeurig.nl of beslist.nl en het product vervolgens aangeschaft?

Zo ja, dan heeft de eigenaar verdiend aan jouw aankoop. Hij heeft een bepaalde commissie gekregen doordat jij het product hebt aangeschaft. Waarschijnlijk zonder dat jij hier bewust van bent geweest.

Doordat meerdere mensen het product via hun site aanschaffen kan dit bedrag natuurlijk hard oplopen. affiliate marketing is dan ook een goede manier om een passief inkomen op te bouwen.

Hoe word je succesvol met Affiliate Marketing?

Beginnen met Affiliate Marketing is in principe niet moeilijk. Iedereen kan zich aansluiten bij een affiliate netwerk zoals Daisycon of Paypro(verderop in de tekst zullen we je daar meer over vertellen).

De kunst is eigenlijk om er voor te zorgen dat je bezoekers krijgt en dit kun je het beste doen door middel van een website.

Als jij er voor zorgt dat je website relevante bezoekers krijgt dan is de kans groot dat een bepaald percentage van de mensen een product of dienst aanschaffen die jij promoot.

Misschien heb je al een website die redelijk wat bezoekers heeft. De kans is groot dat jij dan al direct geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Mocht je nog geen website hebben? Geen probleem. Het is absoluut niet moeilijk en het kost ook niet veel geld om een website te starten.

Het was voor ons ook even spannend om met een eigen website te starten en we hadden niet verwacht dat het eigenlijk wel heel erg makkelijk is.

Een website kost ook niet veel. Een domeinnaam heb je al voor ongeveer €3,95 en een hosting kun je aanschaffen voor ongeveer €12,95 per jaar. Dit zijn eigenlijk de enige kosten die je hebt als je een website wilt starten.

Aanmelden bij een Affiliate Netwerk

Om te beginnen met affiliate marketing is het belangrijk dat jij je aanmeld bij een Affiliate Netwerk. Als je voornamelijk digitale producten wil verkopen dan kun je het beste aan de slag gaan met Paypro.

Mocht je een website hebben of willen beginnen waarin je bijvoorbeeld abonnementen of bekende merken wil gaan promoten dan kun je het beste aanmelden bij Daisycon.

De meest eenvoudige manier is misschien wel om je aan te melden bij het Affiliate Programma van Bol.com. Dit is wat de meeste mensen kennen en je kunt alle producten wat op de site staat promoten in ruil voor commissie.

We hebben eerder een artikel geschreven hoe je direct kunt beginnen met Affiliate Marketing via Bol.com.

Welke producten kan ik gaan promoten?

Eigenlijk alle bekende en grote bedrijven doen aan affiliate marketing. Zoals eerder vermeld heeft Bol.com een eigen affiliate programma. Maar ook Coolblue heeft bijvoorbeeld een eigen affiliate programma.

Zo kun je bij Daisycon allerlei bekende producten en merken vinden zoals T-Mobile, Essent en Ohra. Dit zijn slechts enkele voorbeelden want er zijn er veel meer.

Daarnaast staan er bij Paypro allerlei producten die voornamelijk digitaal geleverd worden. Dit zijn bijvoorbeeld e-books of digitale cursussen.

De keus is aan jou maar wij raden je aan om in het begin aan de slag te gaan met Paypro. Dit omdat in een voorgestelde cursus dit platform ook word gebruikt. Over de cursus die we je aanraden kun je in het volgende kopje meer lezen.

Onze tip is om aan de slag te gaan met een product of dienst die jou aanspreekt. Dit zal het gemakkelijker maken omdat je er meer van af weet.

Een succesvolle Affiliate Website maken

Om veel producten te promoten is een website eigenlijk een must. Je kunt op die manier veel bezoekers aantrekken en met een website kun je je inkomsten opschalen.

Mocht je aan de slag willen gaan met affiliate marketing dan raden we je aan om de Affiliate Marketing Revolutie aan te schaffen van Jacko Meijaard.

In de Affiliate Marketing Revolutie leer je precies van begin tot eind wat je moet doen om een succesvolle affiliate website op te zetten.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan en proberen het zelf allemaal uit te vogelen maar dan zul je heel veel tijd kwijt zijn. Daarnaast weet je dan ook niet of de dingen die je doet uiteindelijk wel werken.

De Affiliate Marketing Revolutie is via deze link voor slechts €47,00 te koop en het is een eenmalig bedrag dat je hoeft te betalen.

Naast de stap voor stap videocursus krijg je ook direct toegang tot het forum van de Affiliate Marketing Revolutie. In dit forum zitten verschillende mensen die ook zijn begonnen met Affiliate Marketing.

Heel handig als je bijvoorbeeld een vraag hebt of als je wil weten hoe andere mensen het doen met affiliatie marketing. De mensen in het forum zijn erg behulpzaam.

 

Hoe zorg ik veel relevante bezoekers op mijn Affiliate website?

De meest gebruikte manier en wat je ook gaat leren in de Affiliate Marketing Revolutie is door te gaan bloggen.

Door regelmatig teksten toe te voegen aan je website kun je er voor zorgen dat je website hoger gaat ranken in Google. Op deze manier trek jij meer bezoekers aan. En hoe meer relevante bezoekers je op je website krijgt hoe meer geld je kunt gaan verdienen.

Hoe je de blogs schrijft en welke dingen je moet toevoegen leer je allemaal in de cursus.

Hoeveel geld kun je verdienen met Affiliate Marketing?

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie

De hoeveelheid geld die je kunt verdienen hangt eigenlijk af van hoe serieus jij er mee bezig wil zijn. Je kunt geen geld verdienen met affiliate marketing als jij niet de bereidheid hebt om er dingen voor te doen.

Je zult blogs moeten schrijven om bezoekers te krijgen en je zult een beetje geduld en doorzettingsvermogen moeten hebben.

Mocht je dat gaan doen dan kun je er veel geld mee verdienen waarbij je eigenlijk zo veel geld kunt verdienen als dat jij wil. Je kunt er een mooi passief inkomen mee verdienen.

We kunnen je Jacko Meijaard(oprichter Affiliate Marketing Revolutie) als voorbeeld geven. Hij is al een tijdje bezig met affiliate marketing. Jacko heeft €30.000 verdient in de eerste 20 dagen van het jaar 2020. Voor veel mensen is dit een jaarsalaris!

Hoeveel je kunt verdienen met affiliate marketing hangt dus volledig af van jouw inzet.

Affiliate Marketing tips

Hieronder willen we je nog wat tips geven als je aan de slag gaat met affiliate marketing.

  • Kies een product of Niche die bij je past, dit maakt het makkelijker om er over te bloggen.
  • Schrijf unieke content en ga geen artikelen kopiëren en plakken.
  • Gebruik(vooral in het begin) long tail zoekwoorden(dit zijn zoekwoorden die bestaan uit 3 of meer woorden. Je kunt op deze manier makkelijker ranken in Google dan met short tail zoekwoorden.
  • Focus je op je artikelen. Artikelen zorgen er voor dat je gaat ranken in Google. Focus je dan ook niet op allerlei randzaken zoals een logo of een widget.
  • Heb geduld! Veel mensen zijn niet succesvol met affiliate marketing omdat ze geen geduld hebben. Het heeft simpelweg gewoon tijd nodig voordat je website gaan ranken in Google.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

We hebben het in deze tekst al even gehad over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

De ervaringen die wij hebben met de cursus van Jacko zijn zeer positief. De video’s zijn makkelijk te volgen en Jacko laat je alles zien vanaf zijn beeldscherm. Dit zorgt er voor dat je eigenlijk alleen maar hoeft te kopiëren wat Jacko je laat zien.

Daarnaast is het ook erg leuk om te zien dat Jacko erg actief is op het forum. Zo helpt hij je graag bij al je vragen die je hebt om je verder te kunnen helpen.

Verder hebben we zelf al mogen ervaren dat affiliate marketing echt werkt. Zo hebben we onze eerste commissie verdiend in de 2e maand dat we actief waren.

Affiliate marketing beginnen

Mocht je zelf aan de slag willen gaan dan kunnen we je gerust vertellen dat je een goede keuze hebt gemaakt.

Onthoud echter wel dat het geld niet zomaar naar je toe komt en dat je er wel dingen voor zult moeten doen. Wat we verder kunnen vertellen is dat als jij de dingen toepast die je in de cursus worden voorgedaan dat er hele leuke dingen kunnen gebeuren op financieel gebied.

We wensen je veel succes als je aan de slag gaat met de Affiliate Marketing Revolutie!

geld verdienen op het internet

 

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *