Bol Affiliate

Bol.com logo

bol affiliateBol Affiliate worden? In deze tekst gaan we het hebben over de mogelijkheden die je hebt als je aan de slag gaat met affiliate marketing via Bol.com.

Aan de hand van deze tekst kun jij beslissen of het misschien iets voor jou is. Mocht het niets voor je zijn dan doe je er niets mee, aan jou de keus!

Waarom Bol Affiliate worden?

Waarom zou je Bol Affiliate willen worden? Je kunt de vraag ook omdraaien. Waarom zou je niet aan de slag gaan met affiliate marketing via Bol?

Affiliate Marketing maakt het mogelijk om geld te verdienen zonder dat jij eigen producten of voorraad nodig hebt. Het enige waar je voor moet zorgen is dat mensen via jouw link hun producten aanschaffen.

Het is een vrij eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen. Mocht je er serieus mee aan de slag gaan dan is het zelfs mogelijk om een meer dan modaal salaris te verdienen met Affiliate Marketing.

Meer weten over Affiliate Marketing? >> Lees hier meer over Affiliate Marketing <<

Hoe meld je je aan als Affiliate bij Bol.com?

Aanmelden als Affiliate bij bol.com is erg eenvoudig.

Het aanmelden voor het Bol.com affiliate programma doe je als volgt:

  1. Ga naar de Bol.com website.
  2. Scroll naar de onderkant van de pagina.
  3. Klik in het kopje ”zaken doen met Bol.com”’op ”Affiliate Marketing”.
  4. Druk op: Ik meld me aan.
  5. Kijk of je aan de voorwaarden voldoet en meld je aan als Affiliate.

Zoals je kunt zien is het niet moeilijk om je aan te melden. Een kind kan de was doen.

Voordelen van Affiliate Marketing via Bol.com

Het grootste voordeel van Affiliate Marketing via Bol.com is dat je eenvoudigweg ontzettend veel keuze hebt in het aantal producten dat je kunt gaan promoten.

Er staan werkelijk duizenden producten op Bol.com. Zo is er altijd wel een product of categorie dat jou aanspreekt. Je kunt namelijk alle producten die op Bol.com staan promoten.

Een ander groot voordeel is dat als jij een bepaald product promoot waarbij de klant nog eens extra producten toevoegt in zijn/haar mandje jij daar ook gewoon commissie over ontvangt!

affiliate marketing

Nadeel van Affiliate Marketing via Bol.com

Één van de grootste nadelen van Affiliate Marketing via Bol.com is dat de commissie laag is in vergelijking met bijvoorbeeld digitale producten.

De commissie die je krijgt van Bol.com hangt tussen de 3%-8% van de verkoop van een product. Het ligt er aan in welke categorie je aan de slag wilt gaan.

Zo krijg je over televisie’s bijvoorbeeld een commissie van 3%, bij sport- en fitnessproducten 6% en bij sieraden en horloges ligt het percentage op 8% van de verkoop.

Aan de andere kant hoef je er natuurlijk ook weinig voor te doen. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat een klant via jouw link het product aanschaft.

Serieus aan de slag met Affiliate Marketing?

Als je serieus aan de slag gaat met affiliate marketing dan zul je merken dat je er erg veel geld mee kunt verdienen.

Het is natuurlijk nog veel leuker om geld te gaan verdienen met iets dat je leuk vind. Misschien heb je wel een hobby waar je gepassioneerd over bent.

In dat geval kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld een website te maken over je hobby om daar vervolgens affiliate marketing op toe te passen. Er zijn veel affiliate marketing programma’s en de keuze is groot.

Mocht je bijvoorbeeld erg gek zijn van paarden dan kun je er voor kiezen om een website te maken die te maken heeft met paarden. Aangezien dit je hobby is weet je er veel over te vertellen. Vervolgens kun jij gemakkelijk een product promoten waarvoor je commissie ontvangt.

Misschien vind je het lastig om teksten te schrijven maar hoe vaker je dit doet hoe gemakkelijker dit gaat. Wij adviseren daarom ook om te beginnen met een niche die jou aanspreekt.

een website maken is eenvoudigEen website aanschaffen, dat is toch niet zo eenvoudig?

Mocht je nooit een website hebben gehad dan zul je misschien denken dat het aanschaffen van een website een hele klus is. Mensen die echter zelf al een website hebben weten inmiddels wel beter.

De waarheid is dat je binnen 10 minuten eigenaar kunt zijn van een website. Het enige dat je hoeft te doen is een domeinnaam registreren (in ons geval is dat www.geldverdienenvanuithuis.nl) en een hostingpakket te kopen(dit heb je nodig om je website in de lucht te hebben).

De kosten die daarbij komen kijken zijn ook niet erg hoog. Een domeinnaam heb je al voor ongeveer €3,95 en een hostingpakket hoeft ook niet meer dan €15,00 per jaar te kosten.

Het is dus vrij eenvoudig om een website aan te schaffen. De kunst is om een website bovenaan in de zoekresultaten te laten komen. Dit doe je door regelmatig blogartikelen te schrijven waardoor je op de door jouw gekozen zoekwoorden gevonden gaat worden in Google.

Affiliate marketing met een website

We hebben het net over de kosten gehad die komen kijken bij het hebben van een website. De kunst is om je website te voorzien van goede content zodat deze hoog in de zoekresultaten van Google komen.

De tip die wij je kunnen geven is om aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videocursus. In deze videocursus leer je hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Je leert stap voor stap in duidelijke video’s wat je moet doen om succesvol te zijn met affiliate marketing.

jacko meijaard

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit verschillende modules. Zo leer je in module 1 wat affiliate marketing is en welk product je het beste kunt promoten. Ook laat Jacko je in deze module zien hoe je een domeinnaam registreert en er een hosting pakket bij neemt.

In  module 2 van de Affiliate Marketing Revolutie laat Jacko je zien welke instellingen je het beste op je wesbite kunt kiezen als je aan de slag gaat met affiliate marketing. Er is een aantal simpele dingen die je aan dient te passen op je website die je direct een voorsprong geven op andere affiliate marketeers.

In module 3 leer je onder andere hoe je de juiste zoekwoorden kunt vinden waarop je gevonden wilt worden. Hierbij laat Jacko je ook zien hoe je je afbeeldingen kunt optimaliseren op jouw zoekwoord en dit is zeer eenvoudig.

Module 4 gaat over hoe je er voor zorgt dat je geld gaat verdienen met je website. Je gaat leren hoe jij het verdienmodel op je website kunt toepassen. Dit kun je op verschillende manieren doen en dit laat Jacko je dan ook zien.

In module 5 en 6 laat Jacko je zien op welke verschillende manieren je nóg meer geld kunt verdienen met affiliate marketing. Hij laat je namelijk zien hoe je er op verschillende manieren voor kunt zorgen dat er meer verkeerd naar je website komt. Je kunt er echter zelf voor kiezen of je deze methodes toepast.

Alle methodes zijn stap voor stap uit te voeren en Jacko laat je duidelijk op zijn scherm zien wat je moet doen. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je Jacko altijd een berichtje sturen. Je krijgt dan snel antwoord zodat je weer verder kunt.

Wanneer je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft krijg je ook meteen toegang tot het forum van internetsuccesgids. In dit forum kun jij je vragen stellen en kun je hulp krijgen van mensen die al begonnen zijn met het geld verdienen met affiliate marketing. De mensen in dit forum zijn zeer actief en je hebt vaak al binnen een uur een antwoord op je vraag.

Waar kan ik de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen?

Mocht je aan de slag willen gaan met affiliate marketing dan kun je hier de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen.

Mocht je meer willen weten over de Affiliate Marketing Revolutie? Dan kun je hier een review vinden van de Affiliate Marketing Revolutie. 

Wij willen je veel succes wensen met Affiliate marketing mocht je er mee aan de slag gaan!

geld verdienen op het internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *