Boloo Review

Boloo reviewIn deze tekst kun je onze Boloo review vinden. Werkt het? En wat zijn de mogelijkheden van deze product tracker? We zetten het voor je op een rijtje.

Verkopen via Bol is de laatste tijd heel erg populair geworden. Steeds meer mensen starten hun eigen E-commerce business en dat is niet zo gek want de kansen als online ondernemer zijn gigantisch.

Als je vraagt naar wat het moeilijkste aspect is van het online ondernemen dan krijg je vaak als antwoord dat het vinden van winstgevende producten toch wel tot de meest uitdagende werkzaamheden behoort.

Het hebben van verkoopcijfers en een goede product tracker is dan geen overbodige luxe. Is Boloo de uitkomst?

Wat is Boloo eigenlijk?

Boloo is een product research tool die je inzicht kan geven of een product goed verkoopt of niet. Zoals in de inleiding al aangegeven is één van de moeilijkste aspecten het vinden van winstgevende producten.

Eigenlijk doen we Boloo tekort als we zeggen dat het een product research tool is, want er zijn veel meer mogelijkheden met deze tool en we laten je even kort zien wat de mogelijkheden zijn.

Hieronder een overzicht van het menu als je bent ingelogd in Boloo:

 • Dashboard: Je kunt je Bol.com store koppelen en in het Dashboard krijg je hierdoor inzicht in je kosten, omzet en uiteindelijke winst.
 • Mijn Producten:  Hier kun je jouw producten vinden. Hier zie je de voorraden, verkoopprijzen en je omzet/winst. Ook je retouren worden hier weergegeven.
 • Bestellingen:  Hier kun je je openstaande en verzonden bestellingen zien. Ook je behandelde en onbehandelde retouren komen hier te staan.
 • E-mailcampagnes: Een interessante functie waarbij je automatisch e-mails kunt instellen nadat je een product hebt verkocht. Een goede manier om aan bijvoorbeeld reviews te komen.
 • Product Tracker: Één van de speerpunten van Boloo is de product tracker. Hier kun je namelijk van de producten die al op Bol staan de verkoopcijfers in de gaten houden. Zo zie je dus direct of het product dat jij gevonden hebt geschikt is om te gaan verkopen.
 • Product Database: Ook een interessante functie. Je kunt in de product database direct producten met potentie vinden. Je selecteert simpelweg een categorie en je krijgt direct koopwaardige producten te zien.
 • Niche detector: Selecteer een categorie en filter op populariteit/prijs/aantal verkopers/beoordeling en potentiescore en je krijgt direct potentiële producten te zien.
 • Keyword Verkenner: Wil je weten hoe vaak er op een bepaald woord gezocht wordt? Vul het zoekwoord en en je krijgt direct te zien hoe vaak mensen hier op zoeken.
 • Winstcalculator: Bereken of een product winstgevend is met de winstcalculator. Je vult hier de inkoopprijs plus de kosten die je kwijt bent aan de verzending en verpakking. Vervolgens vul je de verkoopprijs in en de kosten voor het versturen van je product en je krijgt meteen te zien of je product winstgevend is.
 •  Videocursussen: Een complete videocursus zit inbegrepen bij Boloo. Je leert van A tot Z hoe jij een winstgevende business kunt starten. Normaal gesproken worden dit soort cursussen voor €1000 aangeboden, maar bij Boloo zit het bij de prijs inbegrepen!
 • Educatiebibliotheek: Hier kun je waardevolle artikelen vinden die horen bij het verkopen via Bol.com.
 • Instellingen: Dit is een menu waar je onder andere je accountinformatie, lidmaatschap en je store instellingen kunt vinden/aanpassen.

Zoals je hierboven kunt zien is Boloo meer dan een product tracker alleen.

Probeer Boloo nu 7 dagen gratis en vrijblijvend

Boloo review product tracker (onze ervaringen)

Nu je weet wat de mogelijkheden zijn ben je waarschijnlijk wel benieuwd naar onze ervaringen met Boloo (daarom hebben we immers deze Boloo review geschreven).

We moeten toegeven dat we erg positief zijn over Boloo en dat we inmiddels eigenlijk niet meer zonder deze tool willen/kunnen.

Wij hebben Boloo vooral gebruikt voor het vinden van winstgevende producten. En we kunnen niet anders concluderen dan dat de product tracker echt een uitkomst is als je verkoper bent op Bol.com. Je kunt inzicht krijgen in de verkoopcijfers van alle producten die op Bol.com staan.

Op die manier kun je er dus voor zorgen dat je met een veilig en zeker gevoel kunt inkopen omdat je weet dat je product goed gaat verkopen. Geen onverkoopbare voorraden meer dus, en dit geeft een goed gevoel!

Met de chrome extensie kun je zelfs direct de verkoopcijfers direct op Bol.com zien.

Je kunt van een product precies zien hoeveel stuks het gemiddeld verkoopt in een maand, 3 maanden en een jaar. Daarnaast zie je niet alleen de hoeveelheid aan verkochte producten maar ook de omzetcijfers van een maand, 3 maanden en een jaar. Ideaal!

Ga aan de slag met Boloo, 7 dagen gratis en vrijblijvend met alle mogelijkheden!

skah van BijnenComplete videocursus (leer verkopen op Bol van A tot Z)

Dat Boloo een veelzijdige tool is wordt wel duidelijk. Naast de product tracker die we veel hebben gebruikt en waarbij we winstgevende producten hebben kunnen vinden, krijg je namelijk ook toegang tot een complete videocursus waarin jou wordt geleerd hoe je succesvol kunt verkopen op Bol.com.

Echt alle aspecten komen voorbij en je leer van A tot Z hoe je succesvol je eigen business start. Dit resulteert dan ook in een videocursus van 20 uren.

De cursus heet de Bol.com Blueprint cursus en Skah van Bijnen is hierin jouw mentor.

Het grote voordeel is dat Skah zelf al een tijd succesvol verkoopt op Bol.com. Je leert dus van iemand die weet waar hij over praat en hij kan je behoeden voor de beginnersfouten die hij zelf heeft gemaakt.

Wij zijn zelf ook met de Bol.com Blueprint cursus aan de gang gegaan en ook hier kunnen we alleen maar positief over zijn. Skah legt alles heel erg duidelijk uit en praat op een rustige manier. Je merkt dat hij veel kennis heeft en je kunt hier heel veel waarde uit halen.

Bol.com Acadamy

Nog iets waar je veel waarde uit kunt halen: de Bol.com Acadamy. Dit is een Facebook groep met allemaal ondernemers (van jong tot oud) die allemaal zijn begonnen of net starten met het verkopen via Bol.com.

Ook in deze groep wordt heel veel waarde gedeeld en we hebben gemerkt dat de mensen in deze groep elkaar echt willen helpen.

Heb je een vraag? Stel deze gewoon in de Facebook groep en je zult merken dat je vaak na een paar minuten al antwoord hebt van mede ondernemers. Wel zo fijn om te zien dat mensen elkaar echt naar een hoger niveau willen helpen.

De Bol.com Acadamy heeft op het moment van schrijven zo’n 6000 leden. Er zal dus altijd wel iemand zijn die jouw vraag kan beantwoorden!

Mocht je Boloo aanschaffen, dan krijg je ook automatisch toegang tot de Bol.com Acadamy bij 2 van de 3 pakketten. Dit zit dus gewoon bij de prijs inbegrepen.

Wat zijn de kosten van Boloo?

Boloo bestaat uit 3 pakketten:

 • Enterprice pakket
 • Business pakket
 • Starter pakket

We kunnen je vertellen wat de prijzen zijn, maar wij vonden het overzichtelijker om dit in een afbeelding te illustreren:

Wat kost Boloo

Wij zijn zelf aan de slag gegaan met het Business pakket en dit is voor ons prima. Je hebt meer mogelijkheden dan bij het starter pakket. Het Enterprise pakket vinden wij zelf eigenlijk iets te duur aangezien het verschil is dat je ”slechts” 40 producten meer kunt tracken.

Wij zijn zo te zien niet de enige die dit vinden want zoals je kunt zien kiest 82% voor het Business pakket.

Conclusie Boloo review

Hierbij onze korte conclusie in onze Boloo review.

Wij zijn erg tevreden en we maken (nog steeds) met veel plezier gebruik van Boloo.

De cursus zit goed in elkaar en de product tracker bied voor ons echt uitkomst in de zoektocht naar goede, winstgevende producten. Je kunt het uiteraard ook zonder Boloo doen, maar dit gaat je veel meer moeite kosten.

Ook alle andere functies werken gewoon naar behoren en zoals je mag verwachten. Daarnaast zijn we ook erg te spreken over de Bol.com Acadamy Facebook groep. Je merkt echt dat ze elkaar willen helpen in deze Facebook community groep.

Eindoordeel: Boloo maakt verkopen via Bol.com een stuk gemakkelijker!

Profiteer hier van 7 dagen gratis en vrijblijvend toegang tot Boloo (met complete Blueprint cursus!)

 

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *