Daytrading cursus

daytrading cursusBen je op zoek naar een daytrading cursus? In dit artikel laten we je weten wat volgens ons de beste cursus is als je serieus wil beginnen met daytraden. Echter beginnen we dit artikel eerst met een stukje informatie. Wat is daytraden eigenlijk en hoe werkt het precies?

Wat is daytrading?

Daytrading, het zegt het eigenlijk al. Het is het kopen en verkopen van aandelen, opties of andere instrumenten binnen dezelfde dag. Je opent een trade en zorgt er voor dat je uit de trade bent voordat de beurzen sluiten.

Het voordeel hiervan is dat je aan het einde van de dag precies weet wat je winst is. Je weet exact wat je die dag hebt verdient en hoeft je geen zorgen te maken hoe de koers zich ’s nachts ontwikkeld.

Het doel is uiteindelijk om trades te plaatsen die je kleine percentages winst geven op een dag (een aandeel of ander instrument fluctueert normaal gesproken namelijk niet heel erg op slechts één dag)

Door elke dag kleine percentages te pakken loopt dit uiteindelijk heel erg op. Elke dag, elke week en elke maand groeien je winsten en kun je voor jezelf een goed inkomen verdienen.

Hoe werkt daytraden?

Er zijn eenvoudig uitgelegd 2 manieren waarop je geld kunt verdienen met day traden. één daarvan is om een positie in te nemen (lees aankoop doen) om deze vervolgens tegen een hogere prijs te sluiten(verkopen). Dit noemen we ”long” gaan.

Een andere (misschien iets onbekendere manier) is om te speculeren op een daling van je ingenomen positie. Je verdient daarmee geld als je op de juiste manier voorspelt dat een aandeel of ander instrument naar beneden gaat. Dit noemen we ”short” gaan.

Je kunt dus zowel geld verdienen wanneer de beurzen omhoog gaan, maar ook wanneer deze naar beneden zakken.

Waarom zou je beginnen met daytraden?

De belangrijkste reden waarom je zou willen beginnen met day traden is eigenlijk heel simpel. Geld verdienen en een extra inkomen vergaren. Een andere reden kan zijn is dat je met daytraden niet fulltime bezig hoeft te zijn.

Wanneer je een eigen bedrijf opzet of een Bol.com onderneming begint dan ben je er vaak veel tijd aan kwijt. Day traden kun je echter parttime doen en je kunt gaan traden wanneer jij er zin of tijd voor hebt.

Heb je even geen zin? Dan sla je gewoon even over en ga je andere dingen doen. Hiermee is daytraden dan ook zeer geschikt voor mensen die naast hun vaste baan of studie een extra inkomen willen verdienen.

Ook interessant is dat je zowel geld kunt verdienen als de markt omhoog gaat maar ook wanneer het niet zo goed gaat op de beurzen. Normaal gesproken beleggen mensen over het algemeen voor een langere termijn in de hoop dat hun beleggingen in waarde zullen stijgen. Met day traden maakt het niet uit waar de koersen heen gaan.

Als laatste zit er geen limiet aan wat je met daytraden kunt verdienen. Dit is natuurlijk een groot verschil met ”normaal werk” waar je tegen een bepaald uurtarief werkt.

Met day traden geldt eigenlijk: ”the sky is the limit”.

Zelf winstgevend daytraden? Ontdek hier de Daytrading Masterclass en krijg 50% korting!

Wat heb je nodig om met daytraden aan de slag te gaan?

In principe heb je niet veel nodig om aan de slag te gaan met daytraden. Eigenlijk heb je alleen een internetverbinding, een startkapitaal (advies minimaal €500) en een account bij een broker die geschikt is om te traden nodig.

Het is dan ook locatie onafhankelijk en je kunt het bij wijze van spreken overal ter wereld doen. Als je er maar voor zorgt dat je een computer of laptop hebt met een degelijke internetverbinding.

Je hebt echter wel een goede strategie nodig omdat je er voor wil zorgen dat je geld verdiend in plaats van verliest. Een daytrading cursus is dan ook zeer aan te raden.

Hoe verdient een daytrader zijn/haar geld?

Het hebben van een strategie is het belangrijkste voor een daytrader. Het is niet zo dat er zomaar een trade geplaatst word in de hoop dat deze maar winstgevend zal zijn.

Een daytrader gebruikt grafieken en herkent patronen waar op ingespeeld wordt. Dit betekend echter niet dat alle trades die een trader maakt ook echt winst oplevert.  Maar door meer winst te maken dan verlies is het saldo uiteindelijk positief en kun je uiteindelijk spreken van winst.

Het is ook niet zo dat je perse meer winstgevende dan verliesgevende trades hoeft te hebben. Dit heeft te maken met de winratio van de trades.

Als je bijvoorbeeld 40% van je trades wint en dus 60% verliest kun je alsnog een prima winst maken. Als je bij elke winstgevende trade €350 winst en bij elke verliesgevende trade €100 verliest dan krijg je het voorbeeld hieronder:

Laten we uitgaan van 10 geplaatste trades.

4 winstgevende trades (40% van 10) x €350 = €1400 winst

6 verliesgevende trades (60% van 10) x €100 = €600 verlies.

Resultaat: 1400 winst – €600 verlies = €800 winst.

Zo zie je dat je niet perse meer winstgevende dan verliesgevende trades hoeft te hebben om toch een leuke winst te boeken.

Account Management

Account management is een belangrijk onderdeel dat het verschil maakt tussen winstgevende en verliesgevende traders. Iedereen kan een wintgevende trade managen. Je stapt in en ziet dat de trade goed gaat en je stapt weer uit de trade.

De kunst is om juist je verliesgevende trades goed te managen en daar heb je een plan voor nodig. Wanneer stap je uit en wat is het maximale verlies dat je wilt pakken op 1 trade of 1 dag?

Over het algemeen wordt door ervaren traders een maximale verliespercentage gehanteerd van zo’n 1 tot 2 procent voor 1 trade. Ze verliezen hiermee dus nooit een groot deel van hun portefeuille.

Het beperken van je verliesgevende trades is misschien nog wel belangrijker dan het doel om zo veel mogelijk uit je winstgevende trades te halen.

80% van de daytraders maakt verlies en dit komt puur omdat ze geen goede ”account management” toepassen.

daytrading masterclass

Daytrading Masterclass

Wanneer je met daytraden aan de slag wilt gaan kun je er voor kiezen om zelf uit te zoeken hoe je dit precies gaat doen. Je hebt ook de keuze om aan de slag te gaan met een daytrading cursus zoals de Daytrading Masterclass.

In deze daytrading cursus die gemaakt is door Kevin Timmer leer je in een 12 uur durende videocursus alles wat je nodig hebt om succesvol te worden in daytrading.

Naast de videocursus krijg je onder andere ook toegang tot de trade room waar je extra support krijgt zoals:

  • Trade room (extra support via exclusieve discord channel, aanvullende educatie avonden, trade reviews en zelfs live streams waarin je simpelweg gewoon trades kunt mee plaatsen).
  • 4 bewezen en jarenlang onderzochte strategieën waarmee je een fulltime inkomen kunt verdienen.
  •  wekelijkse mentoring sessies
  • Scanners (deze worden gebruikt om de beste trades te vinden en ze worden met jou gedeeld).

De keuze of je met een daytrading cursus aan de slag wilt gaan ligt natuurlijk volledig bij jou.

Zoals gezegd kun je ook zelf aan de slag gaan maar helaas is er op het internet veel onjuiste informatie te vinden omtrent daytrading. Als het je al lukt om de juiste van de onjuiste informatie te scheiden gaat het je waarschijnlijk veel tijd kosten.

De daytradingcursus van Kevin Timmer is er op gericht om het daytraden voor iedereen toegankelijk te maken.

Wie is Kevin Timmer?

kevin timmer van daytrading masterclass

Kevin Timmer is professioneel daytrader, mentor en dus de eigenaar van de daytrading masterclass. Hij zocht een vervangende manier van zijn toen huidige werk om z’n geld te verdienen.

Na 2,5 jaar is het hem gelukt om zijn doel te bereiken en sindsdien verdient Kevin een fulltime inkomen met daytraden. De Amerikaanse aandelenmarkt is de voornaamste markt waar Kevin zijn trades plaatst.

Doordat deze markt geopend is van 15:30 – 22:00 Nederlandse tijd is het voor de meeste mensen ook geschikt om naast hun baan of studie met daytraden aan de slag te gaan. De daytrading cursus van Kevin is hier dan ook op afgestemd.

Daytrading Masterclass review

De daytrading cursus van Kevin wordt door veel mensen positief beoordeeld en krijgt 4,7 van de 5 sterren op trustpilot. Dit op basis van 322 reviews.

leerzaam, compleet, duidelijk en makkelijk te volgen is wat je veel terugziet bij de reviews van mensen die met de cursus aan de slag zijn gegaan. Ook de community wordt geprezen doordat ze altijd klaarstaan voor vragen en de bereidheid om elkaar te helpen.

Wil jij ook geld verdienen met daytraden? 

Krijg hier 50% korting op de Daytrading Masterclass van Kevin Timmer

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *