Hoeveel verdient Enzo Knol?

Hhoeveel verdient enzo knoloeveel verdient Enzo Knol nou eigenlijk? Op deze pagina kom je meer te weten over Enzo Knol en gaan we kijken naar hoe en hoeveel geld hij verdient.

Wie is Enzo Knol?

Waarschijnlijk weet jij al wie Enzo Knol is en wat hij precies doet maar voor de mensen die hem niet kennen zal ik even vertellen wie Enzo Knol is.

Enzo Knol(geboren in Drenthe in het jaar 1993) is een bekende vlogger die zijn geld verdiend met YouTube. Enzo zet dagelijks 2 vlogs online(1 waarin hij gamed en 1 waarin hij laat zien wat hij dagelijks doet) en daar kijken erg veel mensen naar.

 

Hoeveel verdient Enzo Knol en hoe verdiend hij zijn geld?

Enzo Knol verdiend zijn geld met Youtube.

Youtube betaald per 1000 views ongeveer €3,00. Doordat er heel veel mensen naar zijn kanalen kijken tikt dit bedrag behoorlijk aan. Hieronder kun je een berekening zien.

Er kijken gemiddeld per dag ongeveer 1.200.000 mensen naar zijn kanalen. We weten dat Youtube ongeveer €3,00 per 1000 views betaald.

Wanneer je dus wil weten hoeveel hij verdiend dan zul je 1.200.000 moeten delen door 1000 en dit moeten vermenigvuldigen met €3,00 dan kom je op €3600,00 per dag.

Van deze €3600,00 gaat een groot gedeelte naar Youtube en belastingen et cetera maar dan nog houd Enzo per dag ongeveer €950,00 over voor zich zelf!

Alleen met het plaatsen van Youtube video’s verdiend Enzo dus al naar schatting ongeveer €350.000 per jaar netto.

geld verdienen met youtube

Producten promoten in z’n video’s

Aangezien er veel mensen kijken naar Enzo zijn vlogs is het voor bedrijven natuurlijk interessant om hun producten te laten promoten door Enzo.

Hier betalen ze Enzo graag mooie bedragen voor.

Wat Enzo hier precies mee verdiend is niet bekend maar je kunt er vanuit gaan dat hij er een mooi zakcentje aan overhoud!

 

porsche van enzo knol

Porsche Panamera 4S

In één van Enzo zijn vlogs is te zien dat hij een Porsche Panamera 4S koopt. Deze auto heeft hij naar schatting gekocht voor circa €130.000.

 

KnolPower

Vroeger werd Enzo vaak gepest door zijn achternaam(Knol) maar dit heeft hij weten om te zetten in een merk genaamd: KnolPower.

Met zijn eigen webshop waar hij onder andere kleding en petjes verkoopt verdiend Enzo naar schatting ongeveer €100.000 per jaar.

 

Huis contant afbetaald!

Enzo woonde eerder in een simpel huurhuisje maar sinds 2016 bezit hij een appartement in Zeist.

Waar veel Nederlanders een hypotheek nemen om een huis te kopen heeft Enzo dit huis ter waarde van €430.000,00 contant kunnen betalen!

Op financieel gebied hoeven wij dus echt geen medelijden te hebben met Enzo!

 

Verdien ook geld op het internet!

Ik hoop dat je een goed antwoord hebt gekregen op de vraag: hoeveel verdient Enzo Knol?

Wil jij net als Enzo Knol geld verdienen via het internet maar heb je geen idee hoe je dit kunt doen?

Ontdek de affiliate marketing revolutie waar je geld kunt verdienen met het promoten van producten van anderen!

Wil je meer weten over affiliate marketing? Op deze pagina heb ik een uitleg geschreven over hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing!

Geld verdienen op internet is makkelijker dan je denkt!

geld verdienen op het internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *