Hoeveel verdient Hakim Ziyech?

Hoeveel verdient Hakim ZiyechHoeveel verdient Hakim Ziyech? In dit artikel gaan we kijken naar wat de middenvelder van Ajax jaarlijks aan inkomsten binnen harkt. Ook kun je meer informatie vinden over de persoon en de carrière van Hakim Ziyech.

Wie is Hakim Ziyech?

 

Hakim Ziyech is een aanvallende middenvelder die op het moment van schrijven wekelijks zijn wedstrijden bij Ajax speelt.

Hakim is geboren in Dronten in het jaar 1993 en heeft een Marokkaanse achtergrond. Ondanks dat Hakim enkele wedstrijden voor Jong Oranje heeft gespeeld speelt hij momenteel voor de nationale ploeg van Marokko en helaas niet voor het Nederlands elftal.

 

SC Heerenveen

 

Hakim Ziyech debuteerde in de eredivisie in het eerste elftal voor SC Heerenveen in 2012 en speelde bij de club in totaal 36 wedstrijden in de hoofdmacht. Door een conflict met toenmalig trainer Marco van Basten speelde hij enkele wedstrijden in de beloften van de club uit Heerenveen.

Voordat Hakim debuteerde speelde hij al elf jaar in de jeugdopleiding van SC Heerenveen.

Fc Twente

 

In 2014 nam Fc Twente Hakim Ziyech over van SC Heerenveen voor naar schatting een bedrag van tussen de 3 en 4 miljoen euro.

Ook Feyenoord had interesse om Ziyech over te nemen van SC Heerenveen. Ondanks dat naar verluid Feyenoord met betere salarisvoorwaarden kwam koos Hakim toch voor het sportieve aspect en koos dus uiteindelijk voor Fc Twente.

Hij tekende een 4 jarig contract voor de club uit Enschede waar hij in totaal 68 wedstrijden speelde in de hoofdmacht.

Ajax

Salaris Hakim Ziyech bij Ajax

In 2016 nam Ajax Ziyech over voor een bedrag van 11 miljoen euro.

Ondanks dat de club twijfels had om Hakim Ziyech aan te trekken werd hij toch getransfereerd naar de club uit Amsterdam. Ajax zat in die periode in een slechte fase qua resultaten en hebben toen toch besloten om Hakim los te weken bij Fc Twente.

De eerste periode van Hakim Ziyech was niet erg succesvol te noemen en hij werd dan ook regelmatig uitgefloten door het eigen Ajax publiek. Inmiddels is er van een negatieve stemming van de Ajax supporters richting Ziyech geen sprake meer en hebben de supporters van Ajax hem in hun armen gesloten.

 

Hoeveel verdient Hakim Ziyech?

Hoeveel verdient Hakim Ziyech nu eigenlijk bij Ajax?

Slechts enkele jaren geleden lag het salarisplafond van Ajax op 1 miljoen euro per jaar.

Inmiddels is dit salarisplafond naar boven bijgesteld(zodat ze spelers als Dusan Tadic en Daley Blind konden binnenhalen) en hoewel het exacte salaris van Hakim Ziyech niet bekend is word er geschat dat hij ongeveer 2,5 miljoen euro per jaar verdient bij Ajax.

Inmiddels heeft Hakim Ziyech zijn contract verlengt en verdiend hij naar schatting ongeveer €4 miljoen euro per jaar! Voor Nederlandse begrippen is dit een uitzonderlijk hoog salaris!

Verdien ook veel geld!

In deze tekst heb je kunnen lezen dat Hakim Ziyech aardig wat geld verdiend met voetballen. Wist je dat jij ook veel geld kunt verdienen, vanuit huis en op een vrij gemakkelijke manier?

Dit kun je doen door aan de slag te gaan met affiliate marketing(wat is affiliate marketing?).

Voor meer informatie over hoe je geld kunt verdienen vanuit huis wijs ik je graag door naar mijn review van de affiliate marketing revolutie!

Als je geïnteresseerd bent in affiliate marketing raad ik je zeker aan om er mee aan de slag te gaan!

geld verdienen op het internet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *