Hoeveel verdient Johan Derksen?

Hoeveel verdient Johan Derksen?

Op deze pagina zal ik je meer vertellen over het inkomen van Johan Derksen. Ook gaan we kijken hoe de andere hoofdrolspelers bij Veronica Inside het er financieel van af brengen.

Hoeveel verdient Johan Derksen

Wie is Johan Derksen?

Velen van jullie zullen waarschijnlijk wel weten wie Johan Derksen is maar voor degene die het nog niet weten zal ik Johan in het kort aan je voorstellen.

Johan Derksen is een voormalig voetballer, journalist en momenteel al een aantal jaren één van de hoofdrolspelers van het programma Veronica Inside (vroeger Voetbal Inside).

Johan Derksen is geboren in Heteren(Gelderland) in het jaar 1949  en woont momenteel in Grolloo(Drenthe).

 

Voetbal International magazine

Johan Derksen was jaren de hoofdredacteur van het populaire weekblad Voetbal International. Inmiddels Johan Derksen geen hoofdredacteur meer van het blad en is de populariteit van het blad sterk afgenomen.

Huis Johan Derksen

Johan woonde toen hij nog actief was als hoofdredacteur een aantal jaren geleden in Oudewater wat dichtbij de hoofdlocatie zat van Voetbal International(Gouda).

Inmiddels woont Johan met z’n vrouw in hun droomhuis in Grolloo en naar verluid heeft Johan dit huis uit eigen zak betaald(€360.000!).

Veronica Inside

Veronica Inside

Johan Derksen was jarenlang één van de hoofdrolspelers van het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside dat werd uitgezonden op RTL 7.

Samen met Wilfred Genee(presentator) en Rene van der Gijp(vaste tafelgast) bespraken ze 2x in de week alles op het gebied van het voetbal uit binnen- en buitenland.

Inmiddels is Johan Derksen met zijn collega’s overgestapt naar Veronica waar ze samen het programma Veronica Inside maken.

Hoeveel verdient Johan Derksen?

Wanneer we gaan kijken naar de salarissen van de mannen van Veronica Inside dan hoeven we zeker geen medelijden met ze te hebben op financieel gebied.

Het drietal verdiende bij RTL al een aanzienlijk bedrag, maar sinds hun overstap naar het Talpa van John de Mol lopen ze helemaal binnen.

Naar verluid verdienden Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp bij RTL €350.000 per persoon per seizoen.

Nu ze bij Talpa zitten verdienen ze €500.000 per seizoen! Wilfred Genee verdiend nog iets meer ( naar schatting ongeveer €700.000 ) aangezien hij meerdere programma’s presenteert op de zender van John de Mol!

Wil jij ook veel geld verdienen?

 

Ook jij kunt veel geld verdienen, dit kun je doen met affiliate marketing!

Met affiliate marketing kun je op een redelijk makkelijke manier geld verdienen op het internet!

Weet je niet wat affiliate marketing is? Op deze pagina heb ik een tekst geschreven over het geld verdienen met affiliate marketing!

Wie weet is het iets voor jou!

geld verdienen op het internet

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *