Hoeveel verdient Lil Kleine?

hoeveel verdient lil kleine

Ben jij benieuwd naar het salaris en de inkomsten van Lil Kleine? Waarschijnlijk wel want dat is waarschijnlijk de  reden waarom jij op deze pagina terecht bent gekomen. In deze tekst kom je meer te weten over Lil Kleine en gaan we kijken naar het inkomen van Lil Kleine en waar hij zijn geld zoal mee verdient. Hoeveel verdient Lil Kleine?

Wie is Lil Kleine?

Jorrik Scholten(zoals Lil Kleine eigenlijk heet) is een Nederlandse rapper die bekend werd met het nummer ”drank en drugs” die hij samen met Ronnie Flex maakte in 2015. Lil Kleine is geboren op 15 oktober 1994 in Amsterdam.

Na het nummer ”drank en drugs” is het hard gegaan met de carrière  van Lil Kleine en inmiddels is hij 1 van de populairste artiesten van Nederland.

Ook heeft Jorrik in enkele films een bijrol gehad.

Jeugdjournaal

Wat veel mensen waarschijnlijk niet weten is dat Lil Kleine als 12 jarig jongetje te zien was in het jeugdjournaal. In het fragment verteld Lil Kleine als 12 jarige al dat hij bekend wil worden met rappen.

Hij tekent op 12 jarige leeftijd een platencontract bij dezelfde platenmaatschappij als Lange Frans en Baas B.

Kijk hieronder naar het filmpje van het jeugdjournaal waarin Lil Kleine te zien is in de studio met Lange Frans en Baas B.

 

Hoeveel verdient Lil Kleine als artiest?

Lil kleine heeft het als artiest best wel druk en naar schatting geeft hij ongeveer 5 shows per week. Per show verdient Lil kleine ongeveer €10.000.

Als we dit bedrag omrekenen naar een jaar dan dan verdient Lil Kleine een slordige 2.6000.000 per jaar!

Youtube en muziekkanalen

Lil Kleine verdient niet alleen zijn geld door zijn shows. Ook verdient hij geld met onder andere Spotify en Youtube. Naar schatting is dit goed voor een bedrag van ongeveer €280.000 per jaar!

snackbar

Ook heeft Lil Kleine een eigen snackbar die hij heeft geopend met een vriend. Naar schatting verdient hij hier ongeveer €55.000 op jaarbasis mee.

Merchandise

Uiteraard kan de merchandise niet ontbreken. Wil jij een shirtje of petje kopen van Lil Kleine dan verdient hij er zelf natuurlijk ook een bedrag mee. Naar schatting is zijn merchandise inkomen goed voor ongeveer €45.000 per jaar!

The voice of Holland(hoeveel verdient Lil Kleine als jurylid?)

Als jurylid van de Voice of Holland verdient Lil Kleine ook niet slecht met ongeveer €500.000 op jaarbasis, bedankt John de Mol!

We kunnen concluderen dat we met Lil Kleine op financieel gebied geen medelijden hoeven te hebben!

De bedragen die we genoemd hebben in de tekst zijn uiteraard allemaal naar schatting maar ze zullen je een goed beeld geven van wat Lil Kleine ongeveer zou moeten verdienen.

Niemand(behalve Jorrik zelf) weet natuurlijk de exacte bedragen die hij op zijn rekening krijgt gestort.

Verdien ook veel geld!

Heb jij wel eens gehoord van affiliate marketing? Met affiliate marketing verdien je geld door het promoten van andermans producten. Hier krijg jij commissie voor en zo kun je erg veel geld verdienen!

Wil je eerst weten wat affiliate marketing is? Bekijk hier de pagina die ik heb geschreven over affiliate marketing.

Wil je direct weten hoe je veel geld kunt verdienen dan wil ik je adviseren om eens te kijken naar de online videocursus van Jacko Meijaard over het geld verdienen met affiliate marketing!

 

 

geld verdienen op het internet

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *