Hoeveel verdient Max Verstappen?

Hoeveel verdient Max VerstappenHoeveel verdient Max Verstappen?

In 2014 bekeken gemiddeld in Nederland ongeveer 400.000 mensen naar de Formule 1. Sinds Max Verstappen in de Formule 1 rijdt kijken regelmatig meer dan 1 miljoen mensen naar de verrichtingen van onze landgenoot in de hoogste raceklasse.

De Nederlandse formule 1 coureur  is populair en dit is mede te danken aan het enorme racetalent waarmee Max is geboren. Max is met zekerheid de beste Nederlandse coureur in de geschiedenis van de Formule 1 te noemen.

Wij gaan het in dit artikel kort hebben over de persoon en carrière van Max Verstappen. Ook zullen we antwoord geven op de vraag: Hoeveel verdient Max Verstappen?

Wie is Max Verstappen?

Max Verstappen is een Nederlandse Formule 1 coureur die racet voor het team van Red Bull. Dit zullen bijna alle Nederlanders wel weten.

Wat minder mensen zullen weten is dat Max Verstappen is geboren in België.  In 1997 werd hij geboren in het Plaatsje Hasselt wat dus in België ligt.

Gelukkig voor ons Nederlanders racet hij onder de Nederlandse vlag en horen we het Wilhelmus als hij een race gewonnen heeft.

Salaris Max Verstappen

Het is natuurlijk leuk om het over de persoon en carrière van Max Verstappen te hebben, maar het is natuurlijk minstens zo interessant om te kijken naar het salaris van Max.

We kunnen gerust concluderen dat we geen medelijden hoeven te hebben met zijn financiële status.

Max staat namelijk bij Red Bull onder contract en verdient met dit contract alleen al 11,5 miljoen euro per jaar!

Met dit salaris is Max verstappen de op 3 na best betaalde F1 coureur van dit moment. Alleen Hamilton (+/-46 miljoen euro per jaar), Vettel (+/35 miljoen euro per jaar) en Ricciardo (+/30 miljoen euro per jaar) verdienen meer dan de Nederlander.

Max Verstappen op het podium met Lewis Hamilton

Hoeveel verdient Max Verstappen per race?

 

Naast het basissalaris is er ook nog geld te verdienen in de Formule 1 door te presteren. Voor ieder WK punt verdient een coureur omgerekend ongeveer €45.000.

Hieronder een overzicht met het aantal punten dat je kunt verdienen en de prijs die er bij hoort:

  • 1e 25 punten (€1.125.000)
  • 2e 18 punten (€810.000)
  • 3e 15 punten (€675.000)
  • 4e 12 punten (€540.000)
  • 5e 10 punten (€450.000)
  • 6e 8 punten (€360.000)
  • 7e 6 punten (€270.000)
  • 8e 4 punten (€180.000)
  • 9e 2 punten (€90.000)
  • 10e 1 punt (€45.000)

Daarnaast is de snelste ronde gereden goed voor 1 punt (€45.000) mits de coureur in de top 10 eindigt.

 

Hoeveel verdient Max verstappen per jaar?

Hoewel het niet precies duidelijk is hoeveel Max Verstappen per jaar verdient is het wel duidelijk dat we financieel geen medelijden hoeven te hebben met de coureur.

Het riante basissalaris wordt aangevuld door het geld wat Max verdient door goed te presteren op de baan. Dit is nog niet alles, Max wordt namelijk ook gesponsord door enkele grote bedrijven(waaronder een grote supermarktketen in Nederland) en dit mogen we er ook bij optellen.

Het is dus niet bekend hoeveel Max per jaar opstrijkt, maar naar schatting is dit een bedrag tussen de 25 miljoen en 30 miljoen per jaar. Een enorm bedrag dus!

Max Verstappen in zijn Red Bull bolide

 

Ook jij kunt veel geld verdienen!

Je zult waarschijnlijk nooit ze veel gaan verdienen als Max Verstappen, dat mag geen verassing zijn. Je kunt echter wel veel geld verdienen op het internet door middel van affiliate marketing(wat is affiliate marketing?).

Met affiliate marketing verdien je geld door het promoten van producten van anderen. Je hebt dus zelf geen producten of voorraad nodig. Je moet er alleen voor zorgen dat mensen de producten of diensten via jouw link aankopen.

Veel mensen verdienen op deze manier geld, waarschijnlijk zonder dat jij het door hebt. Wanneer jij op zoek bent geweest naar een product ben je (misschien zonder dat je het wist) door gelinkt vanuit een andere website die het product promootte.

De affiliate (promotor) verdiende zo een bepaald percentage van jouw aankoop zonder dat jij het door had. Je kunt hier aardig veel geld mee verdienen en het is zelfs mogelijk om hier duizenden euro’s per maand mee te verdienen!

 

Affiliate Marketing Revolutie

Wil je aan de slag met affiliate marketing? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie zeker iets voor jou. De Affiliate Marketing Revolutie is een stap voor stap videocursus waarin je alles leert als het gaat om geld verdienen op het internet door middel van affiliate marketing.

De complete Nederlandstalige cursus van Jacko Meijaard is momenteel te koop voor slechts €47. Dit is naar onze mening weinig geld voor een cursus als deze.

>> Hier kun je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen<<

Veel succes met geld verdienen via het internet!

geld verdienen op het internet

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *