Hoger in Google komen? Scoor hoog in Google met je website!

hoger in google komen

Hoger in Google komen? Op deze pagina vertel ik je meer over hoe je gratis hoger in Google kunt komen met je website en hoe je er op een leuke manier geld mee kunt verdienen door het te combineren met affiliate markering.

Belang van hoger in Google komen

Wil jij hoger in google komen? Bedenk dan eens je eigen Googlegedrag. Hoeveel websites bezoek jij na je zoekterm? De kans is groot dat je niet veel website bezoekt nadat je je zoekterm hebt ingevuld.

Dat is ook niet zo gek, want..

De meeste mensen die iets zoeken in  Google kijken niet verder dan de eerste twee pagina’s van de zoekresultaten.Veel mensen kijken zelfs niet eens verder dan de eerste pagina voordat ze een nieuwe zoekpoging wagen.

Het is dus van belang dat je met je website minimaal te vinden bent op de eerste 2 pagina’s van Google zodat jij veel gratis bezoekers krijgt. Het liefst sta je zo hoog mogelijk op de eerste pagina omdat je dan de meeste mensen bereikt.

Wat heb je te bieden met je website?

Iedereen met een website wil natuurlijk hoger in Google komen. De meeste mensen vragen zich af hoe ze dit kunnen bereiken.

De belangrijkste vragen die je aan jezelf kunt stellen is:

Wat heb ik met mijn website te bieden zodat ik het verdien om hoog in Google te komen?

Waarom zouden mensen naar mijn website moeten komen?

Je zult relevante informatie moeten geven waar de bezoeker van je website écht iets aan heeft. Je website moet waardevolle content bezitten en de bezoeker moet zijn ”vraag” beantwoord zien krijgen wanneer hij jouw website bezoekt.

 

Schrijf artikelen die minimaal 1000 woorden bevatten!

tekst schrijven

Google is gek op teksten die meer dan 1000 woorden bevatten. De teksten moeten echter wel relevant zijn en antwoord geven op de vraag van je bezoekers.

Het is beter om een tekst van 1000 woorden te schrijven waar een bezoeker echt iets aan heeft dan dat je een artikel schrijft van 3000 woorden waar de bezoeker helemaal niet aan heeft!

Onthoud goed dat je website vol moet staan met waardevolle content anders ben je je bezoekers snel kwijt en zul je niet hoger in Google komen!

Optimaliseer afbeeldingen op je website

Veel websites hebben afbeeldingen op hun website staan maar wist je dat je deze ook kunt optimaliseren voor Google?

Afbeeldingen die je wil opslaan hebben vaak een soortgelijke naam als deze: v2_large_5a77c6c7eafac1fb86c879f8ada64c450c9322fa.jpg

Wanneer je een afbeelding met zo’n titel op je website zet is dat compleet waardeloos! Zorg er voor dat Google weet wat er op jouw afbeelding staat!

Zorg er voor dat je de naam van de afbeelding verandert in je focus trefwoord(hetgeen waar jij op gevonden wil worden!)

Wanneer je de naam van je afbeelding verandert in je focus trefwoord dan zal dit een goede invloed hebben op je positite in Google.

Je zult echter niet alleen de naam van je afbeelding moeten wijzigen, Je zult ook de alt tekst moeten veranderen in jouw focus trefwoord.

Het klinkt misschien een beetje moeilijk maar dat is het totaal niet.

Ben je nu nieuwsgierig naar hoe je hoger in Google komt en hoe je dit kunt combineren met affiliate marketing?

Kijk dan direct op de website van Jacko Meijaard. Ik zal je verder in dit artikel er meer over vertellen!

Hier zul je ontdekken dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om hoger in Google te komen en daarmee je omzet te verhogen!

Maak gebruik van interne links binnen je website

Het is bevorderlijk voor je website als je gebruik gaat maken van interne links. Interne links zijn links waarin jij doorverwijst naar een pagina binnen jouw website.

Heb je bijvoorbeeld een pagina geschreven over voetbal waarin je het onder andere hebt over Christiano Ronaldo en je hebt ook een pagina geschreven over Christiano Ronaldo zelf?

dan kun je in de pagina die je geschreven hebt over voetbal doorlinken naar de pagina die je hebt geschreven over Christiano Ronaldo.

Dit is goed voor je positie in Google!

Verdiep je in zoekmachine optimalisatie(SEO)

SEO optimalisatie voor Google

Wanneer je een website wil maken dan is het van essentieel belang dat je weet waar je op gevonden wil worden.

Het verdiepen in SEO is een must als je wil hoger in Google wil komen.

Vraag jezelf af waar jij op gevonden wil worden met je website en verdiep je in zoekmachineoptimalisatie!

Soms is het verstandiger om je op een long tail zoekwoord te richten aangezien daar vaak minder concurrentie op zit dan op de short tail zoekwoorden

Een voorbeeld van een short tail zoekwoord is: Geld verdienen. 

Een voorbeeld van een long tail zoekwoord is: Geld verdienen vanuit huis.

Wanneer je kiest voor een short tail zoekwoord(in dit geval geld verdienen) dan zul je te maken krijgen met erg veel concurrentie en zal het voor jou moeilijker worden om hoger in Google te komen!

Als je echter aan de slag gaat met een long tail zoekwoord(in dit geval geld verdienen vanuit huis) dan heb je te maken met minder concurrentie waardoor hoger in Google komen voor jou makkelijker wordt!

Het bijkomend voordeel van een long tail zoekwoord is dat je mensen bereikt die specifieker op zoek zijn naar wat jij hebt geschreven!

 

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Eerder in de tekst heb je kunnen zien dat ik je wilde doorverwijzen naar de website van Jacko Meijaard en dat is niet voor niets.

Jacko Meijaard is er namelijk in geslaagd om een hele goede affiliate marketing cursus te maken waarin hij je onder andere leert hoe je hoger in Google kunt komen.

Jacko legt je in zijn methode door middelvvan stap voor stap video’s uit wat je moet doen om geld te verdienen met affiliate marketing en hoe jij er voor zorgt dat jouw website hoger in Google komt!

Wil je eerst meer weten over affiliate marketing of over de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard dan kun je de links vinden onder dit bericht.

>Klik op deze link voor meer informatie over affiliate marketing<<

 

>Klik op deze link voor meer informatie de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard<<

Ik hoop dat dit artikel interessant voor je is (geweest).

Als je vragen hebt dan kun je ze gerust stellen!

Veel succes met hoger in Google komen!

geld verdienen met affiliate marketing

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *