Passief inkomen genereren

passief inkomen genererenEen passief inkomen genereren, wie wil dat nou niet? In dit artikel gaan we kijken naar de mogelijkheden en zoeken we uit hoe realistisch het is om een volwaardig passief inkomen te verdienen.

Een Passief inkomen genereren?

De meeste mensen (en jij waarschijnlijk ook) werken bij een baas voor 32-40 uren per week. Je ruilt je tijd in om dingen te doen die een baas van je vraagt. Dit is vaak één van de hoofdredenen dat mensen op zoek zijn naar een andere manier van geld verdienen.

Zou jij op dit moment je huidige werkzaamheden ook uitvoeren als je er geen geld voor zou krijgen? Grote kans dat je deze vraag zou beantwoorden met een duidelijke: NEE.

Stel dat je hetzelfde salaris kunt verdienen dat je nu doet maar je hoeft er niet elke dag vroeg uit om weer 8 uren te gaan werken elke dag. Zou je hier dan voor kiezen? Grote kans dat je deze vraag beantwoord met een duidelijke: JA.

Mocht je de eerste stelling beantwoorden met een JA en de tweede stelling met een NEE dan adviseer ik je om dit artikel niet verder te lezen.

Wij gaan je namelijk iets vertellen waardoor je op termijn niet meer voor een baas hoeft te werken.

Waarom werken mensen 32-40 uren per week voor een baas?

De vraag waarom mensen 32-40 uren per week werken is misschien een beetje vreemd en het antwoord is natuurlijk dat iedereen die werkt dit doet om de maandelijks terugkerende kosten te betalen zoals:

 • Huur of hypotheeklasten
 • Kosten voor de auto
 • Zorgkosten
 • Abonnement voor de telefoon
 • Televisie en internet
 • Eventuele andere verzekeringen

De hoofdreden dat we werken is dat we bovenstaande kosten moeten betalen, elke maand weer.

Een welverdiende jaarlijkse vakantie mag natuurlijk ook niet ontbreken.

We zijn gewend om 8 jaren naar de basisschool te gaan om daarna naar het voortgezet onderwijs te gaan en als we dit hebben voltooid kiezen we voor een opleiding die ons voorbereid op het werk wat we vervolgens ongeveer 40 jaren moeten uitvoeren om alle kosten te betalen.

We werken 5 dagen per week en kijken vaak uit naar het weekend dat elke keer weer snel voorbij is. Pas als we ouder zijn kunnen we genieten van het leven maar dan zijn we vaak té oud om écht te genieten!

Kort samengevat komt het er op neer dat wanneer we jong zijn en het meest energiek zijn we moeten werken en als we het minste energie en kracht hebben we mogen gaan genieten van de dingen die we écht leuk vinden!

Ontdek de vrijheid van online geld verdienen

De uitvinding van internet bied vele mogelijkheden

Tegenwoordig weten we niet meer wat het is om te leven zonder internet. Misschien kom jij nog uit de tijd dat internet helemaal niet bestond en/of heb je meegemaakt dat het internet in opmars kwam.

Het internet is in onze huidige samenleving een belangrijke factor geworden en we kunnen eigenlijk niet meer zonder.

Bedenk eens waar we tegenwoordig zouden zijn zonder internet.

Alles gaat tegenwoordig online en dat bied vele mogelijkheden naar de vraag: hoe gaan we een passief inkomen genereren?

Je kunt iedereen bereiken!

doordat we tegenwoordig alles online doen kun je je voorstellen dat we via het internet iedereen kunnen bereiken!

Per dag worden er 3,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd! Dit zijn 40.000 zoekopdrachten per seconde!

Als we wat willen aanschaffen of op willen zoeken dan doen we dit online en dat bied voor ons mogelijkheden om geld te verdienen op het internet.

Veel mensen verdienen geld aan jouw aankopen!

Er zijn al veel mensen die online een passief inkomen genereren!

Waarschijnlijk ben jij je er niet eens van bewust maar de kans is groot dat jou meerdere malen is overkomen dat iemand anders geld heeft verdiend aan jouw aankoop.

Dit komt omdat er mensen zijn die aan affilate marketing doen en als schakel werken tussen jou en het bedrijf waar jij je aankoop doet in ruil voor een bepaald percentage van de verkoopprijs.

Affilliate marketing is in het kort uitgelegd het promoten van andermans producten ruil voor commissie.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over affiliate marketing.

Er zijn werkelijk duizenden bedrijven die aan affiliate marketing doen en hun affiliates(dit zijn mensen die een product, website of dienst promoten) graag commissies betalen voor het promoten van hun producten.

Wist je dat grote bedrijven als Bol.com, Wehkamp, T-mobile en Coolblue allemaal werken met affiliate marketing?

Affiliate Marketing is effectief

Voorbeeld van affiliate marketing

Stel dat jij je hebt aangemeld bij het affiliate marketing programma van Bol.com en je wil graag televisies gaan promoten.

Wanneer je succesvol een televisie promoot (lees: er voor zorgt dat iemand via jouw link de televisie aanschaft) dan krijg je bijvoorbeeld 5%  van de verkoopprijs.

Als iemand dan via jouw link een televisie koopt van €799 dan ontvang jij 7% van €799 = €39,95.

€39,95 is natuurlijk een leuk bedrag om te ontvangen maar stel je eens voor dat je er voor zorgt dat je elke dag 3 televisies verkoop van gemiddeld €799?

Dit betekend dat je €39,95 x 3 = €119,85 per dag verdiend!

Omgerekend is dit per maand dan ongeveer: €3595,50!

Hoe gaan we er voor zorgen dat we zo veel mogelijk mensen bereiken?

Eerder in de tekst heb ik je verteld dat er ontzettend veel gezocht wordt op Google. Als mensen naar iets op zoek zijn dan is Google hun beste vriend. Hoe vaak gebruik jij Google?

Als je veel mensen wil bereiken is dat het beste te doen door middel van een website. Het is onze taak om er dan voor te zorgen dat onze website dan zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan zodat je veel mensen bereikt en dit is makkelijker dan je denkt als je weet hoe het werkt!

Hoe kom in hoger in Google?

Voordelen van affiliate marketing

Enkele grote voordelen van affiliate marketing met je website zijn:

 • Je website is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar en je kunt dus op elk moment geld verdienen.
 • Je hebt geen eigen voorraad nodig(je promoot immers producten van anderen)
 • Een website is gemakkelijk te maken met de cursus die wij jou aanbevelen.
 • Je kunt werken aan je affiliate website wanneer jij dat wil!
 • Je hebt weinig nodig om aan affiliate marketing te beginnen(enkel een computer en internet is vereist om je business te starten.
 • Je hebt weinig startkapitaal nodig om te beginnen( een domeinnaam kost ongeveer €3,95 en aan hostingkosten(nodig zodat je website online is) voor je website  bedragen slecht +/- €11,95 per jaar.

werken aan je affiliate businessJe zult er wel iets voor moeten doen!

Geld verdienen met affiliate marketing is niet moeilijk maar een passief inkomen genereren zonder er iets voor te doen is natuurlijk niet realistisch. Je zult er  wel iets voor moeten doen.

Met een paar uurtjes per week kun jij bouwen aan de business en kun je op termijn een passief inkomen genereren doordat je geld ontvangt omdat jouw website 24 uren per week 7 dagen per week bereikbaar is!

Als je serieus aan de slag gaat met de methode die we je hieronder aanbevelen dan ga jij gegarandeerd online geld verdienen!

Ontdek de Affiliate Marketing Revolutie!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je online graag geld wil verdienen maar dat je niet weet waar je moet beginnen.

Het goede nieuws is voor ons is dat er een complete stap voor stap videocursus bestaat die je precies laat zien wat je moet doen om geld te verdienen met affiliate marketing genaamd de Affiliate Marketing Revolutie.

Je leert onder andere het volgende:

 • Hoe je een website maakt en inricht(dit is echt heel eenvoudig!)
 • Hoe jij er voor zorgt dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt te staan.
 • Welke producten je het beste kunt promoten.
 • Welke affiliate programma’s het beste converteren.
 • Hoe je de juiste zoekwoorden gebruikt waarop je wil scoren in Google.

De Affiliate Marketing Revolutie is een betrouwbare en werkelijk geweldige cursus die je kunt volgen voor een zeer schappelijke prijs!

Ontdek de Affiliate Marketing Revolutie!

Wij van geld verdienen vanuit huis raden alleen betrouwbare producten aan! Een passief inkomen genereren met de Affiliate Marketing Revolutie is leuk, leerzaam en zeker niet moeilijk!

geld verdienen op het internet

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *