Rylee review

rylee reviewIn deze tekst kun je onze Rylee review vinden. Werkt het en wat zijn de mogelijkheden?

Productonderzoek doen is één van de lastigste dingen die je gaat doen als je producten gaat verkopen. De Rylee product research tool claimt je te kunnen helpen bij het vinden van de juiste producten om te verkopen.

Is Rylee echt zo’n goede research tool die je kan helpen of kun je beter een andere manier vinden om producten te tracken? Aan de hand van onze ervaringen met de tool schrijven wij deze Rylee review.

Wat is Rylee?

Rylee is een product research tool die je kunt gebruiken om na te gaan of een product goed verkoopt. De tool kan je helpen om de juiste producten te vinden die je kunt verkopen op Bol.com.

Naast dat je producten kunt ”tracken” kun je met Rylee veel meer dan producten tracken alleen. We zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje zodat jij precies weet waar je Rylee voor kunt gebruiken en wat je kunt verwachten van deze tool.

Producten tracken met Rylee

Bol.com logo

Zoals gezegd is het vinden van een product die je kunt verkopen één van de lastigste aspecten als je aan de slag gaat met verkopen via Bol.com.

Met Rylee heb jij de mogelijkheid om producten te tracken om na te gaan hoe goed het product verkoopt. Heb je een winner in handen of kun je het product beter niet gaan verkopen?

Hoe kun je producten tracken met Rylee?

Het tracken van producten is heel gemakkelijk met Rylee. Het enige dat je hoeft te doen is de EAN code van een product kopiëren en plakken in de product tracker van Rylee.

Wanneer je een product toevoegt aan de tracker kun je veel informatie vinden over de verkopen. Je ziet de volgende gegevens in de product tracker:

 1. Productinformatie met foto en de EAN Code waarbij je ook ziet hoe lang het product word getracked.
 2. De gemiddelde verkoopprijs van het product dat je tracked.
 3. De gemiddelde omzet van het product gemeten over een periode van bijvoorbeeld 31 dagen(dit kun je zelf instellen).
 4. Het aantal sales dat het product heeft gedraaid over een periode van bijvoorbeeld 31 dagen(dit kun je zelf instellen).
 5. Het totaal aantal sales dat het product heeft gemaakt in de tracking periode.
 6. De best verkochte tijd van het product (dit is heel handig als je bijvoorbeeld aan de slag gaat met advertenties).
 7. Het aantal trackers die momenteel het product aan het tracken zijn.
 8. Handig overzicht met grafieken van de verkoopcijfers en de voorraden van de verschillende verkopers van het product.

Een unieke functie van de Rylee tool is dat de product tracker om de 2 uren ververst. Mocht er dus een verkoop van een product hebben plaatsgevonden in de afgelopen 2 uren, dan zie je dit meteen terug.

Daarnaast kun je vanuit de product tracker met 1 druk op de knop navigeren naar de verkooppagina van het product op Bol.com.

Bekijk onderstaande video van Ryon(productontwikkelaar van Rylee) waarin hij je laat zien hoe de product tracker werkt:

Met de product research tool kun jij tot 500 producten tracken!

Product generator

Naast de product tracker heeft Rylee veel verschillende funties ingebouwd.  Één daarvan is de product generator.

Met de product generator kun jij gemakkelijk op zoek gaan naar producten aan de hand van jouw criteria. Wil je bijvoorbeeld alleen de merkloze producten zien of wil je producten zien die minimaal voor €20 worden verkocht dan kun je dit instellen. Zo kun jij specifiek op zoek gaan naar producten.

Producten vinden met de product generator kun je doen aan de hand van de volgende criteria:

 1. Merkloos of producten met een merk.
 2. De categorie waar het product in staat.
 3. De minimale prijs van het product op Bol.com.
 4. De maximale prijs van het product op Bol.com.
 5. De rating van het product (hoe goed scoort het product?)
 6. Het aantal verkopers dat het product aanbied.

Met de product generator kun jij dus alleen producten laten tonen waarin jij interesse hebt. Wij hebben het getest en het werkte naar behoren.

[maxbutton id=”2″ ]

Logboek

In het logboek kun je notities maken, makkelijk als je dingen wil noteren die belangrijk voor je zijn. Je kunt je logboek dan ook altijd raadplegen, aanpassen of notities toevoegen mocht je daar baat bij hebben.

Een handige functie. Je hoeft namelijk niets meer op papier te zetten of een apart Word of Excel documentje te maken voor al je notities.

Winst calculator

Heel handig is de winst calculator die ook is ingebouwd binnen Rylee.

Mocht je een interessant product hebben gevonden dan kun je kijken of het rendabel is voor je om dit product te gaan verkopen.

Zo vul je de totale inkoopkosten in aan de linkerkant van de calculator. Aan de rechterkant vul je de verkoopkosten in en zo kun je bepalen of een product winstgevend voor je is. Heel gemakkelijk.

In onderstaande screenshot kun je een product zien die wij hebben ingevoerd. Alles word automatisch berekend aan de door jou ingevulde gegevens.

 

rylee winst calculator

Je kunt zien dat dit product ons €6,35 winst oplevert per verkoop van 1 product. Mochten wij alle 100 producten hebben verkocht dan is de winst €635,20.

Je kunt zo gemakkelijk bepalen of je dit product wilt gaan inkopen en doorverkopen.

Trends

Mocht je willen weten wat de trends zijn dan kun je dit ook uitzoeken binnen Rylee.

Je plaatst een zoekwoord in en de tool zoekt voor je uit wat de trends zijn die horen bij jouw zoekwoord. Wat ook handig is aan deze tool is dat je kunt zien wat de opkomende zoekwoorden zijn binnen jouw zoekterm.

Zie onderstaand voorbeeld voor een trend die we zoeken in Rylee op basis van het zoekwoord ”kookboek”.

trends in zoekwoorden vinden

Aan de linkerkant zie je nu een overzicht van de populaire zoektermen. Aan de rechterkant zie je de zoektermen die opkomend zijn.

De resultaten die worden getoond kun je nu gebruiken voor jouw listing of je kunt inspiratie op doen als je op zoek bent naar een nieuw product.

Auto review

De Auto Review tool kun je gebruiken om automatisch een mail naar je klant te sturen waarin je vraagt om een review van jouw verkochte product te plaatsen.

Je kunt zelf een mail maken en je beslist helemaal zelf hoe deze er uit komt te zien.

Je vergroot zo de kans dat je meer reviews krijgt en dit kan bepalend zijn voor je posities van je producten die je op Bol.com hebt staan.

Notificaties

Een andere toffe tool is dat notificatie tool. Deze tool is volledig gesynchroniseerd met Bol.

Je kunt instellen dat je push notificaties krijgt wanneer een klant jouw product heeft besteld. Je krijgt een melding op je telefoon en je ziet direct welk product je klant heeft besteld.

Dit is natuurlijk een erg handige en unieke functie!

Listing checklist

Een goede listing is essentieel voor je product op Bol.com en bepaald mede hoe hoog jij in Bol komt te staan met je product.

Heb jij een gelijkwaardig product maar een betere listing dan je concurrent? Dan is de kans groot dat jij het koopblok krijgt en de verkopen gaat krijgen.

De Listing Checklist tool is een tool die je kunt gebruiken bij het maken van een goede listing.

Je krijgt goede tips die je direct kunt toepassen op jouw listing.

Cursus

Naast alle bovenstaande tools die je direct kunt gebruiken krijg je ook de beschikking over een gratis cursus.

Het gaat om een videocursus. In deze cursus worden verschillende aspecten behandelt die komen kijken bij het verkopen op Bol.com.

De aspecten die worden behandelt in de videocursus kun je direct gebruiken en toepassen op jouw business.

Wat zijn de kosten van Rylee?

Rylee is natuurlijk niet gratis. Met het gebruik van Rylee kun jij er voor zorgen dat je een voordeel hebt ten opzichte van andere Bol verkopers.

De kosten per maand zijn €29,95. Daarbij kun je van alle bovenstaande tools gebruik maken zo vaak en wanneer jij wil!

>> Bestel Rylee en krijg de eerste maand voor slechts €1,00! <<

Mocht je niet tevreden zijn met de tool dan kun je ten alle tijde opzeggen.

Coaching(betaald)

Mocht je ergens niet uitkomen dan staan er specialisten voor je klaar die je kunnen helpen. Zo zijn er mensen die zich aanbieden om je te helpen bij product beschrijvingen of coaching in algemene zin.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een coach in te huren die zelf al 20K+ per maand verdienen met Bol.com.

De coaches die zich aanbieden kosten wel geld. Het tarief staat duidelijk vermeld en de keuze is aan jou of je er mee aan de slag wilt gaan.

Mocht je het niet willen gebruiken dan doe je het gewoon niet!

Onze Rylee review conclusie

Het is tijd voor onze Rylee review en conclusie. We hebben Rylee aan je voorgesteld en we hebben de verschillende mogelijkheden en de tools aan je laten zien.

Wij hebben goede ervaringen met het gebruik van Rylee.

Zo werkte alles wat we wilden doen soepel en snel. Ook hebben we al verschillende producten gevonden die we nu kunnen inkopen omdat we hebben gezien dat deze producten voor winst kunnen zorgen.

Naar onze mening heeft Rylee alles wat je nodig hebt om succesvol te kunnen verkopen op Bol.com.

Producten tracken, trends herkennen en de winsten berekenen in de winstcalculator vonden we erg goed werken en ook de andere tools werkten gewoon zoals het hoort en naar wat je mag verwachten.

We hebben ook gemerkt dat de mensen binnen Rylee je graag willen helpen. Zo hebben we meerdere keren een vraag gesteld in de ingebouwde chatfuntie. We kregen heel snel antwoord. Dit is natuurlijk ook goed teken.

Hopelijk heb je iets aan deze Rylee review gehad. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we positief zijn en voor slecht €1 kun jij het voor een maand proberen.

 >> Probeer Rylee een maand voor slechts €1! <<

Mocht je toch nog iets missen in onze Rylee review? Laat het ons gerust weten. We helpen je graag!

[maxbutton id=”2″ ]

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *