SMMB Masterclass

smmb masterclassTwijfel jij om de SMMB Masterclass aan te schaffen? Dan zit je goed op deze pagina. Wij gaan jou hier uitleggen wat de SMMB Masterclass is en geven je de mogelijkheid om een gratis training te volgen om te kijken of het misschien iets voor jou is.

Wat is de SMMB Masterclass?

Waarschijnlijk heb je al wel een idee wat de cursus van Boyd Hoek ongeveer is.

De SMMB Masterclass is een videocursus waarin jou word geleerd hoe je door middel van Social Media Marketing geld kunt verdienen. SMMB staat dan ook voor Social Media Marketing Business.

Het komt er op neer dat jij door het runnen van bijvoorbeeld Facebook Ads bedrijven gaan helpen bij het vinden van nieuwe klanten.

Als jij er voor kunt zorgen dat bedrijven meer klanten krijgen dan zijn ze bereid om daar geld voor te betalen. Stel dat jij er bijvoorbeeld voor zorgt dat een bedrijf €10.000 meer inkomsten per maand.

Je kunt je voorstellen dat bedrijven je dan graag €1000,00 per maand willen uitkeren. Dit komt omdat jij er voor zorgt dat ze direct meer klanten binnen halen en dus meer winst maken.

 

Waarom passen bedrijven Social Media Marketing niet zelf toe?

facebook ads voor marketing

Je vraag je misschien af waarom bedrijven er niet zelf voor zorgen dat ze meer klanten binnen krijgen. Je twijfelt misschien ook wel of de cursus van Boyd Hoek wel écht is.

Als je na gaat dat veel bedrijven nog steeds reclame maken op televisie of in kranten dan ligt hier misschien wel het antwoord op deze vraag.

Kijk eens naar de gemiddelde ondernemer. Deze is vaak tussen de 40-50 jaar oud. dit betekend dat ze vaak niet zijn opgegroeid met social media en de bereikbaarheid dan al helemaal niet begrijpen.

Daarnaast heeft een ondernemer het vaak ook veel te druk in zijn onderneming. Ze komen vaak al tijd te kort om goed leiding te geven of andere taken om er voor te zorgen dat de onderneming draait.  Hij of zij heeft simpelweg geen tijd om zich bezig te houden met het aantrekken van nieuwe klanten.

Aan de ene kant kan het dus een stukje onwetendheid zijn en aan de andere kant kan het tijdgebrek ook een oorzaak zijn.

Er van uitgaande dat jij wel bent opgegroeid met Social Media kun je vast bedenken dat het enorm veel kansen bied. Tijden veranderen en daar komen ook enorme kansen bij kijken.

Als wij tegen jou zeggen dat jij voor iedere €1 die je geeft wij jou daar €10 voor terug geven, zou je dit dan accepteren of niet?

Over het antwoord hoeven we het waarschijnlijk niet te hebben maar in principe is dit wat jij bied aan de onderneming. Je vraagt een bepaald percentage van de totale opbrengsten waar jij voor gaat zorgen.

Er is meer dan een negen tot vijf baan

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een alternatief voor een negen tot vijf baan. Ze beginnen bijvoorbeeld met het verkopen op Bol.com of gaan aan de slag met Affiliate Marketing.

Waarschijnlijk ben jij ook op zoek naar een alternatief omdat je graag meer wil weten over de SMMB Masterclass.

Vroeger werd je altijd verteld dat je goed moest studeren om een goede baan te krijgen. Dit betekend dat je voor de rest van je leven van negen tot vijf gaat werken voor een werkgever.

Hier is in principe niets mis mee, maar er zijn ook mensen die naar iets anders op zoek zijn. Daar ben jij er waarschijnlijk een voorbeeld van.

Weet dat er tegenwoordig andere methodes zijn waar je goed je boterham mee kunt verdienen.

meld je aan voor de gratis smmb cursus van Boyd HoekMeld je aan voor de gratis SMMB Masterclass training van Boyd Hoek

Mocht je willen weten of de 6 weekse videocursus iets voor jou is? Meld je dan aan voor de gratis SMMB Masterclass training van Boyd Hoek.

In de training laat Boyd je zien hoe hij er voor zorgt dat hij nu meer dan €10.000 per maand verdiend door het helpen van bedrijven.

Ook zal hij je laten zien hoe je er voor kunt zorgen dat jij je eerste klant al binnen 24 uur kunt binnenhalen.

Na deze gratis training kun jij voor jezelf beslissen of je er mee aan de slag wilt gaan of dat je het liever niet doet.

Veel succes in de gratis training!

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *