The Level Up Club review

The Level Up Club review

Na het succes van de Affiliate Marketing Revolutie(een online videotraining over hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing) heeft Jacko Meijaard een nieuw product op de markt gebracht genaamd The Level Up Club.

Om deze The Level Up Club review te kunnen schrijven hebben we dit product aangeschaft zodat we kunnen vertellen waar The Level Up Club uit bestaat. Is het misschien iets voor jou?

heb jij de juiste mindsetHeb jij de juiste Mindset?

Waar het in de Affiliate Marketing Revolutie hoofdzakelijk draaide om jou te leren hoe je geld kunt verdienen met Affiliate Marketing gaat The Level Up Club een stapje verder.

Hoewel veel mensen succesvol zijn geworden met Affiliate Marketing met een website is het eerlijke verhaal dat veel mensen geen resultaat boeken. Mensen schaffen de cursus gemotiveerd aan, gaan aan de slag maar geven vaak binnen 2 weken op. Dit is niet hoe affiliate marketing werkt.

De meeste mensen hebben resultaat na een maand of 3 en verdienen dan hun eerste commissie. Dat betekend dat je 3 maanden moet ‘werken’ voor niets. Tenminste, dat is hoe je er tegenaan kunt kijken.

Degenen die namelijk wel door zijn gegaan en niet binnen 2 weken stoppen zien dat het succes komt wanneer je niet opgeeft, blijft doorgaan en consistent blijft bouwen aan je Affiliate Marketing website. En na die 3 maanden wordt het alleen maar leuker omdat je meer resultaat zult zien.

Het zou toch ook een gekke gedachte zijn dat als je 2 of 3 artikelen hebt gepubliceerd op een nieuwe website dat je direct resultaat zult boeken? Op deze manier kun je natuurlijk niet verwachten dat Google je beloond met een hoge positie.

Maar dit is wel het punt waar veel mensen al opgeven. 

 

Wat is The Level Up Club?

In bovenstaande tekst zie je het voorbeeld dat de meeste mensen te snel opgeven als het voor hun niet snel genoeg gaat. De kans is statistisch gezien groot dat jij net als al die andere mensen op een gegeven moment stopt en geen resultaat zult hebben.

Juist als jij een stap vooruit wil zetten en letterlijk een level omhoog wil gaan dan kun je met The Level Up Club aan de slag.

Het is de bedoeling om jou vooruit te helpen met je business. Inzichten te geven en manieren te ontwikkelen waardoor je wel succesvol zult gaan worden.

Het klinkt nu allemaal nog een beetje vaag. Laten we je dan ook maar snel uitleggen wat je kunt verwachten.

the level up club review

Wat krijg je bij The Level Up Club?

We zullen je een overzicht geven van de verschillende producten en diensten die je krijgt als je aan de slag gaat met The Level Up Club. We vertellen daarbij kort wat het is en waar je het voor kunt gebruiken.

The Level Up Club Events

Met The Level Up Club krijg jij toegang tot verschillende events. Dit zijn Webinars of meetings die je kunt volgen of waar je heen kunt gaan. In deze Webinars en meetings komen verschillende experts aan het woord over allerlei onderwerpen.

Zo komen er expert aan het woord die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld: gezondheid, ondernemen, investeren, nieuwe routines aanleren en ga zo maar door.

De Webinars zijn natuurlijk online te volgen en de meetings worden gedaan op een bepaalde locatie. Het is natuurlijk niet verplicht, maar als lid van The Level Up Club is dit waar je onder andere toegang tot krijgt.

 

de laptop lifestyle e-bookLaptop Lifestyle ebook

Als lid krijg je toegang tot de Laptop Lifestyle. Dit is een boek dat geschreven is door Jacko Meijaard. Het boek is ook in fysieke vorm verschenen en was binnen mum van tijd uitverkocht.

Jacko verteld je hoe je geld kunt verdienen met je laptop of computer en een internetverbinding. Hij legt zijn methodes bloot en laat je zien hoe het voor iedereen mogelijk is om een groeiend passing inkomen op te bouwen.

Het gaat voornamelijk over hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Niet alleen de technische en praktische kanten worden in dit boek besproken. Ook wordt er ook aandacht besteed aan de juiste mindset en motivatie.

in de Level Up Club krijg jij toegang tot de e-book versie van de Laptop Lifestyle.

 

10k Mindset

De 10k Mindset bestaat uit 72 audiobestanden. In deze audiobestanden neemt Jacko je mee in zijn lessen die hij door de jaren heen heeft geleerd. Van praktische tips tot routines en ervaringen.

Als jarenlang ondernemer weet Jacko wel wat je moet doen en welke dingen je juist het beste laat om succesvol te worden. Je krijgt volledig inzicht in de levensstijl en manier van denken die hij zichzelf heeft aangeleerd.

Hoe komt het dat slechts een klein groepje dat met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag is gegaan succesvol wordt terwijl iedereen dezelfde lesstof heeft? Juist dat is de mindset en dat moet je niet onderschatten.

Je leert hoe jij er voor zorgt dat je wél succesvol kunt worden en niet bij het groepje gaat horen dat te snel opgeeft.

 

100k Mindset

De 100K Mindset gaat nog weer een stap verder dan de 10K Mindset. Het is letterlijk keer 10 en natuurlijk een flinke stap level up. In deze video die ruim een uur duurt laat Jacko je zien wat er voor nodig is om nog een stapje verder te gaan.

Hoe is hij zover gekomen en wat heeft hij er voor moeten doen? Waar moet je je op focussen en welke simpele dingen kun je veranderen om meer resultaat te boeken?

 

Expert Webinars

In de Expert Webinars komen verschillende experts in hun vakgebied aan bod. Zo staan er nu bijvoorbeeld de Crypto Masterclass en de Vastgoed Masterclass online, en daar zullen steeds weer meer bijkomen.

In deze masterclasses laten de experts je zien op welke manier zij succesvol zijn geworden in hun vakgebied en hoe jij dit ook kunt gaan doen.

Het bestaat per masterclass uit 1 video die je kunt bekijken en waar jij misschien je inspiratie en ideeën vandaan kunt halen.

the level up club webinar

Webinars van Jacko Meijaard

Naast de experts Webinars geeft Jacko ook zijn eigen Webinars en Masterclasses. Zo staat er bijvoorbeeld op dit moment een Masterclass van Jacko online die gaat over Cryptocurrency.

Hij laat je in deze video zien hoe hij het voor elkaar heeft gekregen gratis crypto te verkrijgen zonder er zelf een euro in te hebben gestopt. Op deze manier heeft hij op het moment van het maken van de video al €180.000 aan crypto weten bemachtigen.

 

Discord

Als je lid bent van de Level Up Club dan krijg je ook toegang tot de discord. Op deze manier kun je chatten en inspiratie met elkaar delen op dit platform.

Deze discord is exclusief en dus alleen beschikbaar voor de leden.

 

Affiliate voorbeelden

Als laatste krijg je toegang tot de opnames die Jacko heeft gemaakt. Hierin laar hij je verschillende affiliate websites zien. Hij laat je zien wat er goed en wat er minder goed is aan de verschillende websites.

Jij kunt deze informatie gebruiken om met jouw eigen site de dingen te doen die wel werken en de dingen te laten die niet goed werken. Op deze manier heb jij een voorsprong en die kun je natuurlijk in jouw voordeel beslissen.

Level Up Club Review conclusie

We sluiten deze The Level Up Club review af met onze ervaringen.

We denken dat de inzichten en trainingen die worden gegeven zeker een toegevoegde waarde kunnen hebben en je net dat zetje in de rug kunnen geven die je nodig hebt.

De video- en audiobestanden zijn duidelijk en makkelijk te volgen. Ook de Laptop lifestyle e-book is makkelijk te begrijpen en te lezen.

Het is ook leuk om te zien wat er mogelijk is als je serieus aan de slag gaat met de training. Zo laat Jacko in bijvoorbeeld zijn eigen trainingen zijn eigen resultaat zien en dit kan voor een stukje motivatie zorgen.

Het is natuurlijk even afwachten wat er allemaal toegevoegd gaat worden in de training. Tot die tijd heb je wat ons betreft genoeg te bekijken en/of te beluisteren.

Hopelijk heb jij wat meer informatie en duidelijkheid door deze Level Up Club review. Ben je benieuwd en wil jij het product aanschaffen?

 Probeer dan The Level Up Club 1 maand voor slechts €4,00!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *