Vechain koers verwachting

vechain koers verwachtingVechain koers verwachting.

Mocht je in 2020 hebben besloten om wat geld te investeren in Vechain Thor dan had je op dit moment een flink kapitaal kunnen hebben.

De cryptomarkt is in zijn geheel flink gestegen en de rendementen die je had kunnen behalen zijn bijna surrealistisch te noemen

Had je bijvoorbeeld een jaar geleden €100 aan Vechain gekocht dan was dit op het moment van schrijven ruim €3000 waard geweest.Wanneer je die €100 tegen de laagste koersprijs van Vechain zou hebben gekocht dan was het nu zelfs bijna €7300 waard geweest.

Door de enorme stijgingen in de koers vragen mensen zich dan ook af of ze niet te laat zijn om Vechain te kopen. Wat is Vechain en wat is de Vechain koers verwachting voor de korte en lange termijn? Je leest het in dit artikel.

Wat is Vechain?

Vechain is een door de blockchain aangedreven cryptomunt dat oplossing kan bieden voor het ondersteunen van verschillende bedrijfsprocessen. Vechain kan een oplossing bieden voor de kwaliteitsgarantie van producten en het tegengaan van bijvoorbeeld namaakproducten.

De bedoeling is dat de producten een soort chip meekrijgen waar een product als het ware kan worden ”getracked”.

Zo kun je bijvoorbeeld bij een voedselproduct het hele proces volgen, van productie tot wanneer het in de supermarkt ligt. Op die manier kun je bijvoorbeeld zien wat de temperatuur is geweest tijdens het vervoeren van een versproduct.

Is het vlees dat je wil gaan eten wel op de juiste temperatuur vervoert en is het niet te warm geworden waardoor bacteriën kunnen hebben ontstaan?

Welke grondstoffen zijn er gebruikt voor het product dat je wilt kopen? Is die dure merktas eigenlijk wel écht van het merk of heb je te maken met een namaak product? Is er niet gesjoemeld met de kilometerstand van een auto? Je kunt het allemaal volgen.

Koop je Vechain het goedkoopste bij Bitvavo en betaal voor de eerste €1000 geen handelskosten!

Welke bedrijven gebruiken Vechain?

Door de enorme mogelijkheden en de potentie kan Vechain een oplossing bieden voor veel verschillende bedrijven. Dit heeft er zelfs al voor gezorgd dat enkele grote namen een partnership zijn aangegaan met Vechain.

Zo werkt Vechain onder andere samen met BMW, Walmart China en H&M. De verwachting is dat het aantal (grote) bedrijven dat gaat samenwerken met Vechain snel toeneemt.

Vechain koers verwachting

Vechain is opgericht in 2015 en je kunt dan ook rustig concluderen dat we in het beginstadium zitten van wat Vechain uiteindelijk kan gaan betekenen.

Zoals je al hebt kunnen lezen is Vechain ondanks het prille begin er toch in geslaagd enkele grote bedrijven te overtuigen.

De verwachtingen zijn dan ook veelbelovend en als meerdere (grote) bedrijven met Vechain in zee gaan kun je wel uittekenen wat dit gaat betekenen voor de Vechain koers.

Wat de Vechain koers verwachtingen precies zijn daar kan eigenlijk niemand een zeker antwoord op geven. Er zijn analisten die in 2025 een prijs verwachten van zo’n €0,30 maar sommigen zijn ook een stuk optimistischer en denken dat de prijs kan stijgen tot zo’n €1,00 of zelfs €10.00.

Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat Vechain een veelbelovend project is met een enorme potentie dat een oplossing kan bieden voor veel verschillende bedrijven.

Check hieronder de huidige Vechain koers.

 

Waar Vechain kopen?

Je kunt Vechain kopen op verschillende exchanges zoals Binance of Bittrex. Wij geven echter de voorkeur aan Bitvavo (check hier onze Bitvavo review), een volledig nederlandstalig platform waar je gemakkelijk cryptomunten kunt kopen en houden.

Naast het gebruikersgemak betaal je simpelweg ook het minst aan handelskosten bij Bitvavo vergeleken met andere exchanges. De kosten die je betaald bij Bitvavo zijn maximaal 0,25% van de aanschafwaarde van je cryptomunten.

Leg je als voorbeeld €100 in Vechain dan betaal je dus maximaal €0,25. De handelskosten bij aanschaf zijn overigens ook de enige kosten die je bij Bitvavo betaald.

Maak via deze link je Bitvavo account en betaal tot de eerste €1000 geen handelskosten!

Vechain staken bij Bitvavo

Staking is het aanhouden van cryptomunten voor een bepaalde vergoeding. Je kunt het vergelijken met de rente die je ontvangt bij een spaarrekening. 

Ook Vechain kunt je staken. Wanneer je Vechain in bezit hebt dan krijg je wekelijks Vethor Token (VTHO) uitgekeerd. De waarde op het moment van schrijven is 1,33% op jaarbasis. Hier hoef je verder niets voor te doen enkel je Vechain coins behouden. Toch mooi meegenomen!

Wat is jullie Vechain koers verwachting voor de korte en/of lange termijn?

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *