Wat is PayPro?

wat is PayProWat is PayPro?

PayPro is een Nederlandse betaalprovider die zich richt op het faciliteren van online betalingen voor ondernemers. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de Nederlandse e-commerce markt.

Wat maakt PayPro anders dan andere betaalproviders? Het bedrijf biedt niet alleen standaard betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard en PayPal aan. Het heeft ook een eigen affiliate netwerk. Dit betekent dat ondernemers hun producten en diensten kunnen promoten via het netwerk van PayPro en zo meer klanten kunnen bereiken.

Daarnaast biedt PayPro ook een zogenaamde “one-click upsell” functie aan. Dit houdt in dat klanten na het afronden van hun aankoop direct een aanbieding krijgen voor een ander product of dienst van dezelfde verkoper. Dit kan zorgen voor extra omzet voor ondernemers.

PayPro richt zich voornamelijk op kleine en middelgrote ondernemers die online producten en diensten verkopen. Het bedrijf biedt verschillende abonnementen aan met bijbehorende tarieven. Afhankelijk van de grootte van de onderneming en het aantal transacties dat wordt verwerkt.

Een ander voordeel van PayPro is dat het bedrijf een uitgebreide klantenservice heeft. Ondernemers kunnen via verschillende kanalen contact opnemen met de klantenservice van PayPro. Bijvoorbeeld voor hulp en ondersteuning bij het gebruik van het betaalplatform.

Meld je hier aan bij PayPro en verdien geld met het promoten van producten!

Hoe werkt PayPro (voor affiliate marketeers)

Als affiliate kun je geld verdienen met PayPro door producten te promoten van andere ondernemers die gebruikmaken van het betaalplatform van PayPro. Voor elke verkoop die via jouw unieke affiliate link wordt gedaan, ontvang je een commissie.

Om geld te verdienen met PayPro als affiliate, zijn er een aantal stappen die je moet nemen:

 1. Registreer je als affiliate bij PayPro. Om als affiliate aan de slag te gaan, moet je je registreren op de website van PayPro. Tijdens het registratieproces krijg je een unieke affiliate link toegewezen die je kunt gebruiken om producten te promoten.
 2. Kies de producten die je wilt promoten. Vervolgens kun je via het dashboard van PayPro producten vinden die beschikbaar zijn om te promoten. Kies producten die passen bij jouw niche en doelgroep. 
 3. Promoot de producten: Nu je producten hebt gekozen om te promoten is het tijd om ze onder de aandacht te brengen van jouw publiek. Dit kun je bijvoorbeeld doen via je website, social media, e-mailmarketing of advertenties.
 4. Verdien commissie: Elke keer dat iemand een product koopt via jouw unieke affiliate link verdien jij een commissie. Deze commissie wordt automatisch uitbetaald door PayPro.

Het is belangrijk om te onthouden dat het verdienen van geld als affiliate tijd en moeite kost. Het is niet genoeg om alleen producten te promoten. Je moet ook een publiek opbouwen dat geïnteresseerd is in de producten die je promoot. Hoe meer mensen je bereikt en hoe relevanter de producten voor hen zijn hoe groter de kans dat ze via jouw affiliate link een aankoop doen en jij commissie verdient.

Als je serieus bent over het verdienen van geld als affiliate is het de moeite waard om je te verdiepen in verschillende marketingtechnieken en strategieën om jouw publiek op te bouwen en te vergroten.

Is Paypro betrouwbaar?

is PayPro betrouwbaar

Ja, PayPro is een betrouwbaar en veilig betalingsplatform. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd in de Nederlandse markt. PayPro is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en heeft een vergunning als betaalinstelling.

Daarnaast maakt PayPro gebruik van beveiligde SSL-verbindingen om de privacy van klanten te waarborgen en wordt alle gevoelige informatie zoals betaalgegevens opgeslagen op beveiligde servers. PayPro maakt ook gebruik van geavanceerde fraudedetectie- en preventiesystemen om de veiligheid van betalingen te garanderen.

PayPro heeft ook een goede klantenservice die bereikbaar is via e-mail, telefoon en chat. Klanten en gebruikers van het platform kunnen bij de klantenservice terecht voor vragen, opmerkingen en problemen.

Tot slot is PayPro een erkende en gerespecteerde speler in de Nederlandse online betalingsmarkt en werken ze samen met veel gerenommeerde ondernemers. Dit alles draagt bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid van het platform.

geld verdienen met promoten van productenWelke producten kun je promoten?

Bij PayPro kun je als affiliate verschillende soorten producten promoten, waaronder digitale producten en fysieke producten. Hieronder volgt een overzicht van de meest voorkomende productcategorieën die beschikbaar zijn op het platform:

 1. E-books en online cursussen: Dit zijn digitale producten zoals e-books, online trainingen, cursussen en coaching programma’s.
 2. Software en applicaties voor diverse doeleinden, zoals productiviteit, beveiliging, educatie en meer.
 3. Gezondheid en welzijn: Dit omvat onder andere producten voor gezondheid en wellness, zoals supplementen, workouts, dieetplannen en recepten.
 4. Persoonlijke ontwikkeling: Dit omvat diverse producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals boeken, cursussen, coaching en trainingen.
 5. Financiën: Producten en diensten gericht op persoonlijke financiën, zoals boeken, cursussen, coaching en investeringsdiensten.
 6. Huis en tuin: Fysieke producten voor in en om het huis, zoals meubels, decoratie, tuingereedschap en doe-het-zelf-producten.
 7. Mode en accessoires: Fysieke producten gericht op mode en accessoires, zoals kleding, schoenen, sieraden en horloges.

Dit is slechts een greep uit de vele productcategorieën die beschikbaar zijn op het platform. Als affiliate kun je dus producten kiezen die passen bij jouw niche en doelgroep en waarvan je denkt dat ze interessant zijn voor jouw publiek.

Is PayPro gratis?

Als affiliate betaal je eenmalig €7,50 om je aan te melden bij PayPro om producten te kunnen promoten. Je hoeft geen lidmaatschapskosten of andere kosten te betalen om gebruik te maken van het platform. PayPro verdient zijn geld door een commissie te nemen op elke verkoop die via het platform wordt gemaakt. Dit betekent dat als je als affiliate een verkoop genereert, PayPro een percentage van de verkoopprijs inhoudt als vergoeding voor de verwerking van de betaling en het faciliteren van de transactie.

Als producteigenaar die producten wil verkopen via PayPro zijn er wel kosten verbonden aan het gebruik van het platform. PayPro biedt verschillende pakketten aan voor producteigenaren. Afhankelijk van de grootte van hun bedrijf en het aantal producten dat ze willen verkopen. Deze pakketten hebben elk hun eigen kostenstructuur. Variërend van een vast maandelijks bedrag tot een commissie op de verkoop.

Aanmelden als affiliate

Het aanmelden als affiliate bij is eenvoudig en kan online worden gedaan via de website. Volg deze stappen om je aan te melden:

 1. Ga naar de website:  www.paypro.nl
 2. Klik op de knop “Registreren” rechtsboven op de pagina.
 3. Kies voor de optie “Affiliate” en vul je gegevens in, zoals naam, e-mailadres, wachtwoord en bankgegevens.
 4. Lees de algemene voorwaarden en ga akkoord met de voorwaarden van het platform.
 5. Klik op “Registreren” om je aanmelding te voltooien.
 6. Na het aanmelden kun je inloggen op je account en beginnen met het zoeken en promoten van producten.
 7. Selecteer de producten die je wilt promoten en genereer je unieke affiliate link om te delen met je publiek.
 8. Begin met het promoten van de producten en verdien commissie op elke verkoop die via jouw affiliate link wordt gegenereerd.

Het aanmeldproces is dus vrij eenvoudig en je hebt snel toegang tot het platform en de beschikbare producten. Let op dat je wel aan de voorwaarden van het platform moet voldoen om als affiliate geaccepteerd te worden. Zo moet je bijvoorbeeld een geldig bankrekeningnummer en een geldig ID-bewijs hebben.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *