Geld verdienen met Bol.com

Wil jij geld verdienen met Bol.com maar weet je niet waar je moet beginnen of ben jij het zat om van 09:00-17:00 voor een baas te werken?

In dit artikel gaan we je meer vertellen over de mogelijkheden om geld te verdienen via Bol.com.

Geld verdienen met Bol.com

Je zult vast wel een iets hebben besteld bij Bol.com maar je weet waarschijnlijk niet dat je ook aan de andere kant kan staan. In plaats van artikelen te kopen kun je namelijk ook artikelen verkopen bij Bol.com.

Vroeger was Bol.com een zelfstandige online winkel waarin het vooral boeken en cd’s verkocht. Sinds een aantal jaren is Bol.com echter verandert in een online Marktplaats tussen kopers en verkopers. Dit is iets wat veel mensen (nog) niet weten.

Het komt er op neer dat je je als verkoper aan kunt sluiten bij Bol.com en dit kost eigenlijk weinig moeite.

Het voordeel van het aansluiten bij Bol.com is dat je direct toegang hebt tot miljoenen klanten. Ook het vertrouwen van de klant hoef je niet meer op te bouwen aangezien mensen Bol.com vertrouwen.

Inschrijven bij de Kamer van Koophandel

Mocht het je interessant lijken om te gaan verkopen via Bol.com dan zijn er een aantal voorwaarden waaraan je zult moeten voldoen.

Zo zul je in het bezit moeten zijn van een KVK nummer. Je zult je dus moeten aanmelden in het handelsregister.

Het aanmelden in het handelsregister is een formaliteit en stelt in de praktijk eigenlijk weinig voor. Je maakt een afspraak op de website van de Kamer Van Koophandel en je gaat persoonlijk langs om je inschrijving af te ronden.

Je vult het grootste gedeelte online in en de afspraak bij de KVK is eigenlijk niet veel meer dan een controle van jouw ingevulde gegevens. Je staat vaak binnen een kwartier weer buiten en vanaf dan kun jij je ondernemer noemen en ben je eigenaar van je bedrijf.

Kosten: Het inschrijven bij de KVK kost €50,00 en je kunt je het beste aanmelden als eenmanszaak.

Aanmelden als verkoper bij Bol.com

Als je je hebt ingeschreven bij de KVK dan krijg je een KVK nummer en BTW nummer. Het KVK nummer krijg je direct en het BTW nummer krijg je na een aantal dagen.

Zowel het KVK nummer als het BTW nummer heb je nodig om je aan te melden als (externe) verkoper bij Bol.com.

Als je deze nummers hebt ontvangen is het tijd om je aan te melden als verkoper bij Bol.com.

Het aanmelden als verkoper spreekt voor zich en hier kun je eigenlijk geen fouten maken. Je zult zoals eerder vermeld aan een aantal voorwaarden moeten voldoen.

Zo zul je bijvoorbeeld een tijdige leveringen moeten nakomen en ook de kwaliteit van je producten moet natuurlijk in orde zijn.

Het zijn voorwaarden die allemaal voor zich spreken en je hoeft je hier dus geen enkele zorgen over te maken.

Bol wil natuurlijk dat je je aan de regels houd en je zult dan ook op een aantal factoren worden gecontroleerd. Zo worden onder andere verschillende statistieken bijgehouden zoals het aantal ontvangen retouren en tijdige leveringen.

de levertijd kun je zelf instellen dus dit heb je (bijna) volledig zelf in de hand. Het aantal retouren kun je natuurlijk beperken door een goed product te leveren en geen valse beloftes te doen in je listing (productinformatie zoals afbeeldingen en productomschrijving).

Productonderzoek doen

Welke producten je gaat verkopen is een vraag waar veel beginners veel tijd aan kwijt zullen zijn.

Doordat het assortiment op Bol.com zo breed is is het de kunst om winstgevende producten te gaan zoeken waar zo weinig mogelijk concurrentie op zit.

Je zult niet alleen rekening moeten houden met de concurrentie maar je zult natuurlijk ook producten moeten vinden waar vraag naar is. Je kunt wel weinig concurrentie hebben op een product maar wanneer er weinig of geen vraag is naar het product heb je er natuurlijk weinig aan.

Er zijn verschillende manieren om winstgevende producten te vinden en één van de manieren zullen we hieronder laten zien in een filmpje van Jia Ruan.

Hoe vind je nou die juiste winstgevende producten?

Kijk eens op Bol.com en je zult zien dat het aanbod heel erg breed is. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is te koop op Bol.

Hieronder zie je een video van Jia Ruan die je meer duidelijkheid geeft over de producten die je wel en ook vooral niet moet verkopen:

 

Op deze pagina vind je 800 productideeën en een exlusieve lijst met 1000 betrouwbare leveranciers! 

Product onderzoek doen met Rylee

Je kunt ook een tool gebruiken zoals Rylee. Dit is een op Bol gericte tool die je direct laat zien of een product goed verkoopt of niet.

Het is simpel te gebruiken en je krijgt direct verschillende data te zien. Zo zie je onder andere hoevaak een product verkoopt en hoeveel omzet er mee gemaakt wordt.

Het gebruik van Rylee is heel simpel. Je kopieert de EAN van het product in de producttracker en je hebt alle informatie die je wilt hebben.

Een uitgebreide Rylee review kun je hier vinden.

Waarom zou je willen verkopen via Bol?

Bol.com verwelkomt graag nieuwe ondernemers om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden aan hun klanten.

Als je je aansluit als partner bij Bol.com en je verkoopt producten via het platform van Bol dan draag je een bepaald percentage af als commissie.

Dit percentage(vaak 10-15%) draag je af van de verkoop van jouw product en zo verdienen zowel jij als Bol aan de verkopen.

Je vraagt je misschien af of het voor jou niet rendabeler is om je eigen webshop te starten zodat jij meer over houd aan je verkochte producten. Meer daarover kun je hieronder vinden.

geld verdienen met een webshop

Eigen webwinkel vs Bol.com

Wanneer je een eigen webwinkel start komen daar vaak allerlei kosten bij kijken. Denk onder andere aan advertentiekosten en de kosten van de software voor je webwinkel.

Ook zul je als je start met een webshop het vertrouwen moeten winnen van de potentiële klanten die bij je gaan bestellen.

Als klanten hetzelfde product bij een gevestigd bedrijf(zoals Bol) kunnen kopen tegen dezelfde prijs dan zullen ze in 99% van de gevallen het product niet bij jou bestellen.

Het lastige is dat je klanten moet zien te krijgen, dit is nog niet zo gemakkelijk.

Voordelen van ondernemen via Bol.com

  • Iedereen kent Bol.com

Iedereen heeft wel eens iets besteld bij Bol.com en dit komt onder andere omdat omdat ze ontzettend groot zijn en een goede merknaam hebben opgebouwd door de jaren heen.

  • Je hebt meteen een hele grote doelgroep aan klanten van Bol.com

Bol.com heeft ongeveer 10 miljoen geregistreerde klanten die regelmatig bestellingen doen. Door te ondernemen via Bol heb je dus direct klanten!

  • Levering via Bol(LVB)

Je kunt er voor kiezen om de verzending te laten doen door Bol waardoor je zelf geen producten hoeft op te slaan. Bol beschikt over een groot magazijn en daar slaan ze jouw spullen op.

  • Klantenservice via Bol

Om het nog mooier te maken kun je zelfs de volledige klantenservice door Bol.com laten doen. Zo heb jij alle tijd om te ondernemen in plaats van klantenvragen te beantwoorden of retouren in te nemen!

Hoe kun je geld verdienen met Bol.com?

Zoals je misschien wel weet worden producten veelal gemaakt in landen zoals China en Taiwan. De kans is heel groot dat als jij nu gaat kijken waar je producten vandaan komen je dit ook zult zien.

Als ondernemer heb jij de mogelijkheid om producten die in Nederland €25,00 kosten in te kopen voor bijvoorbeeld €4,50 en zo kun jij geld verdienen met Bol.com.

Je koopt de producten(die normaal ook al in Nederland worden verkocht) direct in bij de leverancier en kunt ze dus verkopen met een flinke marge!

Dit is hoe bedrijven winst maken en jij kunt dus ook vrij makkelijk zo’n bedrijf starten!

Als je werkt voor een baas ruil je je tijd in voor geld en krijg je maandelijks betaald. De bedrijven gaan er vandoor met de enorme winstmarges en jij krijgt dus slechts een heel klein percentage van de winst die een bedrijf maakt uitgekeerd als salaris. 

Jij kunt vrij gemakkelijk hetzelfde ”trucje” toepassen die bedrijven toepassen door zelf het bedrijf te zijn waardoor alle winst voor jou is!

Zorg er voor dat je jezelf rijk maakt en niet je baas!

Meld je aan voor een gratis Bol.com verkopen training

Nieuwsgierig geworden en wil jij misschien ook geld verdienen met Bol.com? Meld je dan hier aan voor een gratis Bol.com verkopen training.

Deze training word gegeven door Jia Ruan. Dit is iemand die al een tijdje zijn geld verdiend met Bol.com.

Hierdoor weet hij precies wat wél en niet werkt en hij kan je helpen om succesvol te worden in het geld verdienen met Bol.com.

Verderop in de tekst kun je meer te weten komen over Jia Ruan zodat je een beeld hebt met wie je te maken hebt.

Wie is Jia Ruan?

 

wie is jia ruan

Jia Ruan is de persoon die je in bovenstaand filmpje zag. Jia is 22 jaar en onderneemt al een tijdje via Bol.com en is daar erg succesvol mee geworden.

Het kan heel goed zijn dat je wel eens een advertentie op Facebook hebt gezien van Jia waarin hij zijn Bol Masterclass cursus promoot.

Als je naar de reacties valt het misschien op dat er getwijfeld word aan de betrouwbaarheid van Jia en zijn Bol Masterclass.

 

Is Jia Ruan betrouwbaar?

Wil je geld verdienen met Bol.com maar twijfel je aan de betrouwbaarheid van Jia?

Zoals gezegd twijfelen mensen aan de betrouwbaarheid van Jia als je de reacties moet geloven die onder de Facebook advertenties staan van Jia.

De twijfel ontstaat waarschijnlijk voor een deel uit jaloezie en dat mensen niet geloven dat je veel geld kunt verdienen met Bol.com. Ze denken dat het onzin is en schrijven de frustraties van zich af in de comments.

Neem van ons aan dat Jia betrouwbaar is. Hij kan je helpen om succesvol te ondernemen via Bol.com.

In november 2018 was Jia te gast bij 3FM en ik wil je aanraden om onderstaande video te bekijken en zelf je conclusie te trekken over de betrouwbaarheid van Jia:

 

 

Bol.com Masterclass van Jia Ruan ervaringen

De mensen die besluiten om aan de slag te gaan met de Bol.com Masterclass van Jia Ruan zijn allemaal zeer positief.

Het is dan ook mogelijk om binnen een redelijk korte tijd(lees: aantal weken) al redelijk veel geld binnen te halen(Er zijn mensen die binnen 3 maanden al zo’n €2000/€3000  per maand aan het verdienen zijn!

De manier van ”les geven” verdient een grote pluim(Jia kan je heel erg goed motiveren en legt alles zeer duidelijk uit).

Vergeet niet dat je er wel iets voor zult moeten doen om succesvol te worden(het komt natuurlijk niet vanzelf) maar als je bereid bent om serieus aan de slag te gaan met de Bol.com Masterclass dan is het helemaal niet zo moeilijk om online geld te verdienen.

Bekijk hier een gratis online training van de Bol.com Masterclass!

Wil je eerst meer verdiepen over het verkopen via Bol.com? Schaf dit populaire boek aan over het verkopen via Bol.com.

Ontdek de internet sensatie van 2020 en ga ook geld verdienen met Bol.com!

Geld verdienen via Bol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *