Geld verdienen met Bol.com

geld verdienen met bol.comWil jij geld verdienen met Bol.com maar weet je niet waar je moet beginnen of ben jij het zat om van 09:00-17:00 voor een baas te werken?

 

In dit artikel gaan we je meer vertellen over de mogelijkheden om geld te verdienen via Bol.com.

Geld verdienen met Bol.com

Veel mensen denken dat Bol een winkel is zoals andere winkels maar dit is niet zo. Bol is eigenlijk een platform dat gecreëerd is en waar kopers en verkopers samen komen.

Je kunt je als verkoper(partner van Bol.com) aanmelden bij Bol en zo producten verkopen door gebruik te maken van het platform van Bol.com.

Het verkopen via Bol.com kent vele voordelen waar we het verder in de tekst over gaan hebben.

Waarom zou je willen verkopen via Bol?

Het klink misschien een beetje raar maar Bol wil heel graag dat jij je aansluit als partner en verkoopt via hun platform.

Als je je aansluit als partner bij Bol.com en je verkoopt producten via het platform van Bol dan draag je een bepaald percentage af als commissie.

Doordat je gebruik maakt van het platform van Bol draag je dus een bepaald percentage(vaak 10-15%) af van de verkoop van jouw product en zo verdienen zowel jij als Bol aan de verkopen.

Je vraagt je misschien af of het voor jou niet rendabeler is om je eigen webshop te starten zodat jij meer over houd aan je verkochte producten. Daar gaan we je nu meer over vertellen..

geld verdienen met een webshop

Eigen webwinkel vs Bol.com

Wanneer je een eigen webwinkel start komen daar vaak allerlei kosten bij kijken. Denk onder andere aan advertentiekosten en de kosten van de software voor je webwinkel.

Ook zul je als je start met een webshop het vertrouwen moeten winnen van de potentiële klanten die bij je gaan bestellen.

Als klanten hetzelfde product bij een gevestigd bedrijf(zoals Bol) kunnen kopen tegen dezelfde prijs dan zullen ze in 99% van de gevallen het product niet bij jou bestellen.

 

Voordelen van ondernemen via Bol.com

  • Iedereen kent Bol.com

Iedereen heeft wel eens iets besteld bij Bol.com en dit komt onder andere omdat omdat ze ontzettend groot zijn en een goede merknaam hebben opgebouwd door de jaren heen.

  • Je hebt meteen een hele grote doelgroep door de klanten van Bol.com

Bol.com heeft ongeveer 8 miljoen geregistreerde klanten die regelmatig bestellingen doen. Door te ondernemen via Bol heb je dus direct klanten!

  • Levering via Bol(LVB)

Je kunt er voor kiezen om de verzending te laten doen door Bol waardoor je zelf geen producten hoeft op te slaan. Bol beschikt over een groot magazijn en daar slaan ze jouw spullen op.

  • Klantenservice via Bol

Om het nog mooier te maken kun je zelfs de volledige klantenservice door Bol.com laten doen. Zo heb jij alle tijd om te ondernemen in plaats van klantenvragen te beantwoorden of retouren in te nemen!

 

Hoe kun je geld verdienen met Bol.com?

Zoals je misschien wel weet worden producten veelal gemaakt in landen zoals China en Taiwan. De kans is heel groot dat als jij nu gaat kijken waar je producten vandaan komen je dit ook zult zien.

Als ondernemer heb jij de mogelijkheid om producten die in Nederland €25,00 kosten in te kopen voor bijvoorbeeld €4,50 en zo kun jij geld verdienen met Bol.com.

Je koopt de producten(die normaal ook al in Nederland worden verkocht) direct in bij de leverancier en kunt ze dus verkopen met een flinke marge!

Dit is hoe bedrijven winst maken en jij kunt dus ook vrij makkelijk zo’n bedrijf starten!

Als je werkt voor een baas ruil je je tijd in voor geld en krijg je maandelijks betaald. De bedrijven gaan er vandoor met de enorme winstmarges en jij krijgt dus slechts een heel klein percentage van de winst die een bedrijf maakt uitgekeerd als salaris. 

Jij kunt vrij gemakkelijk hetzelfde ”trucje” toepassen die bedrijven toepassen door zelf het bedrijf te zijn waardoor alle winst voor jou is!

Zorg er voor dat je jezelf rijk maakt en niet je baas!

 

Hoe vind je nou die juiste winstgevende producten?

Kijk eens op Bol.com en je zult zien dat ze erg veel producten leveren. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is te koop op Bol.

Hieronder zie je en video van Jia Ruan die je meer duidelijkheid geeft over de producten die je wel en ook vooral niet moet verkopen:

 

Op deze pagina vind je 800 productideeën en een exlusieve lijst met 1000 betrouwbare leveranciers! 

Wie is Jia Ruan?

 

wie is jia ruan

Jia Ruan is de persoon die je in bovenstaand filmpje zag. Jia is 22 jaar en onderneemt al een tijdje via Bol.com en is daar erg succesvol mee geworden.

Het kan heel goed zijn dat je wel eens een advertentie op Facebook hebt gezien van Jia waarin hij zijn Bol Masterclass cursus promoot.

Als je naar de reacties valt het misschien op dat er getwijfeld word aan de betrouwbaarheid van Jia en zijn Bol Masterclass.

 

Is Jia Ruan betrouwbaar?

Wil je geld verdienen met Bol.com maar twijfel je aan de betrouwbaarheid van Jia?

Zoals gezegd twijfelen mensen aan de betrouwbaarheid van Jia als je de reacties moet geloven die onder de Facebook advertenties staan van Jia.

De twijfel ontstaat waarschijnlijk voor een deel uit jaloezie en dat mensen niet geloven dat je veel geld kunt verdienen met Bol.com. Ze denken dat het onzin is en schrijven de frustraties van zich af in de comments.

Neem van ons aan dat Jia betrouwbaar is. Hij kan je helpen om succesvol te ondernemen via Bol.com.

In november 2018 was Jia te gast bij 3FM en ik wil je aanraden om onderstaande video te bekijken en zelf je conclusie te trekken over de betrouwbaarheid van Jia:

 

 

Bol.com Masterclass van Jia Ruan ervaringen

De mensen die besluiten om aan de slag te gaan met de Bol.com Masterclass van Jia Ruan zijn allemaal zeer positief.

Het is dan ook mogelijk om binnen een redelijk korte tijd(lees: aantal weken) al redelijk veel geld binnen te halen(Er zijn mensen die binnen 3 maanden al zo’n €2000/€3000  per maand aan het verdienen zijn!

De manier van ”les geven” verdient een grote pluim(Jia kan je heel erg goed motiveren en legt alles zeer duidelijk uit).

Vergeet niet dat je er wel iets voor zult moeten doen om succesvol te worden(het komt natuurlijk niet vanzelf) maar als je bereid bent om serieus aan de slag te gaan met de Bol.com Masterclass dan is het helemaal niet zo moeilijk om online geld te verdienen.

Bekijk hier een gratis online training van de Bol.com Masterclass!

Wil je eerst meer verdiepen over het verkopen via Bol.com? Schaf dit populaire boek aan over het verkopen via Bol.com.

Ontdek de internet sensatie van 2019 en ga ook geld verdienen met Bol.com!

Geld verdienen via Bol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *