Hoe word je rijk?

 

hoe word je rijkhoe word je rijk? Het is een vraag die vele mensen zich afvragen. Iedereen zal wel rijk willen zijn en veel geld willen verdienen. De meeste mensen zullen echter tot hun pensioen blijven werken en worden nooit echt rijk.

Er bestaan veel snel-geld methodes die je beloven snel rijk te maken. Je zult vaak een behoorlijk bedrag moeten betalen om er vervolgens achter te komen dat de methode niet werkt.

In deze tekst gaan we je kennis laten maken met 3 manieren om rijk te worden die wel werken, mits je ze op de juiste manier gebruikt.

Aan het eind van elke methode beantwoorden we de volgende vraag: hoe word je rijk met deze methode?

 Hoe word je rijk? Optie 1:  Geld verdienen met beleggen

Sparen levert tegenwoordig niets meer op. Waar in de jaren 90 5% of meer op je spaarrekening heel normaal was, moet je nu blij zijn dat je niet hoeft te betalen om je geld op een spaarrekening te hebben.

De grote bekende banken hebben op het moment van schrijven hun rente zelfs verlaagt naar 0,03% en de verwachting is dat dit de komende jaren ook niet zal veranderen.

Logischerwijs zoeken mensen naar een alternatief voor sparen en de meest bekende manier is beleggen. Veel mensen die niet bekend zijn met beleggen zijn vaak bang dat ze een enorm risico nemen door te beleggen. Ze zijn bang dat ze hun welverdiende centen in rook zien opgaan.

Met beleggen neem je inderdaad een risico(je beleggingen kunnen minder waard worden) maar je kunt ook goed verdienen door te gaan beleggen.

rijk worden met beleggen

Door te spreiden in verschillende aandelen, instrumenten, sectoren of  fondsen kun je er voor zorgen dat je het risico minimaliseert. Je zult merken dat als je verstandig belegt het risico best wel meevalt.

Het risico zit vaak in het niet spreiden van je beleggingen. Als je all in gaat op 1 of slechts een aantal aandelen in bijvoorbeeld dezelfde sector dan loop je een groot risico.

Investeren in een beleggingsfonds kan dan een goede optie voor je zijn. In een beleggingsfonds zitten verschillende aandelen en instrumenten uit verschillende sectoren waardoor je meteen een goede spreiding hebt. Dit is het grote voordeel van een beleggingsfonds.

Een beleggingsfonds word beheerd door een fondsmanager en je zult een bepaald percentage kwijt zijn die je moet betalen aan de beheerder van je beleggingen in de beleggingsfonds.

Waar mensen dus vaak risico’s zien bied beleggen ook enorm veel kansen.

 

harm van wijkTrading Navigator Methode

Zoals eerder gezegd zijn mensen vaak bang voor de gevaren van beleggen en beginnen er daarom maar niet aan. Dat is jammer, want met behulp van beleggen valt dus erg goed geld te verdienen.

Mensen zijn vaak wel geïnteresseerd naar de mogelijkheden maar hebben vaak ook te weinig kennis. Ze weten niet hoe het werkt en denken dat het te ingewikkeld voor ze is.

Ik wil je graag kennis laten maken met een product dat ontwikkeld is door Harm van Wijk. Het heet de Trading Navigator Methode en het is ontwikkeld om winstgevende signalen te herkennen.

Het systeem is zo ontwikkeld dat het op het juiste moment aan- en verkoopsignalen geeft.

Je hoeft zelf niet na te denken wanneer je de instrumenten moet aankopen of verkopen zodat je enkel de signalen hoeft uit te voeren(kopiëren).

Op de afbeelding hierboven zie je Harm van Wijk, de man achter de Trading Navigator Methode. Je kunt hem misschien wel kennen van televisie.

 

Resultaten Trading Navigator Methode

De resultaten van de Trading Navigator Methode spreken voor zich. In de afgelopen 24 jaar was dit systeem goed voor een rendement van 20,6% op jaarbasis.

Stel dat je 24 jaar was begonnen met deze methode met een bescheiden bedrag van €1000,00 dan had je in 24 jaar een bedrag van €89.605,00.

Door het rendement op rendement effect en een beetje geduld heb je je inleg dus ruim 89 keer zoveel waard laten worden!

Dit zijn natuurlijk resultaten waar we erg blij van worden. Ook jij kunt dit resultaat behalen! Bekijk hier de Trading Navigator Methode om uit te zoeken of het iets voor je is.

Mocht het je niet bevallen, dan kun je altijd terugvallen op de ”30 dagen niet goed geld terug garantie”. Eerst even contact opnemen met Harm van Wijk? Doe dit onderaan deze pagina van de Trading Navigator Methode.

Hoe word je rijk met de Trading Navigator Methode? Volg de signalen en heb geduld!

 

Hoe word je rijk? Optie 2: Geld verdienen met Bol.com

 

De tweede manier die we aan je voor willen stellen is om geld te verdienen via Bol.com. Iedereen kent Bol.com en we hebben er allemaal al wel eens iets besteld.

Wat veel mensen denken is dat Bol.com een winkel is, net zoals andere winkels. Vroeger was dit inderdaad het geval.

Bol.com is echter geen winkel maar een verkoopplatform geworden dat een beetje te vergelijken is met Marktplaats. Via Marktplaats kunnen particulieren aan- en verkopen doen maar bij Bol.com zijn het  ondernemers.

Er zijn duizenden ondernemers die een zakelijk account hebben bij Bol. Deze ondernemers zijn ”partner” van Bol.com en verdienen op het platform van Bol.

Bol is dus eigenlijk een marktplaats van verschillende ondernemers waar je de producten van kunt bestellen. Kijk maar eens goed als je de volgende keer iets bij Bol.com besteld, grote kans dat je een andere bedrijfsnaam ziet dan ”Bol”.

geld verdienen op bol

Waarom verkopen via Bol.com?

Elk bedrijf kan producten goedkoop inkopen om ze vervolgens met een enorme winstmarge te verkopen. Het mooie is dat jij dit ook vrij eenvoudig kunt doen.

Waar vroeger mensen altijd naar een fysieke winkel gingen als ze wat wilden kopen, kiezen ze er nu vaak voor om producten online te bestellen.

Het aantal online bestellingen zal de komende jaren alleen maar toenemen en daar liggen enorme kansen,

Misschien heb je er wel eens aan gedacht om je eigen webshop te beginnen waar je je producten kunt gaan verkopen.

Waar er in eerdere jaren redelijk makkelijk geld viel te verdienen met een eigen webshop is dit de dag vandaag een stuk lastiger.

Er zijn hedendaags op internet duizenden webshops te vinden. Zorg er dan maar eens voor dat je klanten naar JOUW webshop krijgt. Dit is bijna niet te doen.

 

Voordelen verkopen bij Bol.com

Er zijn vele voordelen aan het verkopen via Bol.com. Het grootste voordeel van Bol.com ten opzichte van een eigen webshop is dat je niet meer voor klanten hoeft te zorgen.

Bol.com heeft namelijk ongeveer 10 miljoen klanten die regelmatig iets bestellen. Ze hebben een zeer breed assortiment en dit komt door de ondernemers die zich op het platform hebben aangesloten.

Verder kun je alles laten regelen door Bol.com zodat je zelf alleen maar hoeft in te kopen en het aanbieden op het platform.

Bol beschikt namelijk over een eigen magazijn en slaan de producten graag voor je op. Als iemand een bestelling plaatst dan zorgt Bol er voor dat deze naar de klant word verstuurd. Ook hoef je je niet druk te maken over de klantenservice en retouren, dit regelt Bol allemaal voor jou.

Bovenstaande service word LVB (levering via Bol) genoemd. Je betaald natuurlijk wel een bepaalde commissie voor de diensten die ze voor je leveren, meestal zo’n 10/15% van de verkoopprijs.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de producten zelf te verzenden vanuit huis of kantoor.

Verkopen via Bol? Interessant! Waar moet ik beginnen?

kamer van koophandel

Om te beginnen met verkopen bij Bol.com die je je eerst in te schrijven bij de KVK (hier kun je je inschrijven bij de KVK). Het inschrijven bij de KVK lijkt spannender dan het is.

Je geeft aan wat voor onderneming je wil starten(eenmanszaak) en je vult de gegevens verder in. Je maakt een afspraak en gaat persoonlijk langs bij een KVK vestiging bij jou in de buurt.

 

Vaak ben je nog geen 15 minuten binnen en voor €50 (dit is het inschrijfgeld dat je betaald) kun jij je ondernemer noemen!

 

Aanmelden op het zakelijk platform van Bol.com

Wanneer je je hebt ingeschreven bij de KVK duurt het hooguit een paar dagen voordat je een zakelijk verkoopaccount kunt aanmaken bij Bol(maak hier je zakelijke account aan op Bol.com)

Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen wanneer je besluit te gaan verkopen op het platform van Bol. Hieronder een kort overzicht waar je aan moet voldoen:

 

 1. Artikelen moeten binnen de categorieën van Bol passen. 
 2. Jouw artikelen moeten worden van een EAN code worden voorzien (dit is erg goedkoop).
 3. Je moet binnen 1-8 dagen kunnen leveren.
 4. Je dient ingeschreven te staan bij de KVK (dit heb je als het goed is dan al gedaan)
 5. Klanten moeten binnen 30 dagen het artikel retour kunnen sturen.
 6. Klantvragen moet je binnen 24 uur kunnen beantwoorden.

Wanneer je dit gedaan hebt en akkoord gaat met de voorwaarden kun je beginnen met het leuke werk!

 

Producten inkopen en op Bol zetten

Veel van jullie zullen wel eens gehoord hebben van AliExpress. Dit is een marktplaats van Aziatische ondernemers die hun producten aanbieden voor particulieren. Misschien heb je er wel eens iets besteld.

Wellicht heb je ook wel eens gehoord van AliBaba, iets minder bekend bij mensen. Dit is een marktplaats van Aziatische ondernemers die hun producten aanbieden voor zakelijke klanten.

De prijzen van producten op AliBaba zijn lager dan die op AliExpress. Het verschil is dat je bij AliBaba vaak te maken hebt met een MOQ (Minimum Order Quantity). Dit betekend dat je meerdere stuks moet bestellen.

Nadat je je producten hebt besteld en je je producten hebt ontvangen kun je je producten aanbieden op het Bol.com platform. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan ben je klaar en kunnen mensen je producten aanschaffen!

Ga direct goed aan de slag!

Als je hebt besloten om te gaan verkopen op Bol.com dan kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf alles uit te vogelen. Ervaring leert echter dat het je veel meer tijd en geld kost dan dat je zou denken.

Om die beginnersfouten niet te maken willen we je adviseren om te leren van iemand die al een tijd zijn geld verdient op het Bol.com platform, Jia Ruan.

jia ruanJia Ruan is een expert op het gebied van E-Commerce (het online verkopen) en is al een tijd lang succesvol verkoper bij Bol.com. Hij weet inmiddels precies wat wel en niet werkt en wat er allemaal bij komt kijken als je gaat verkopen op het Bol platform.

Jia heeft een complete training ontwikkeld waarin je veel tijd en geld bespaard blijft, de Bol Masterclass.

De Bol Masterclass is een videocursus waarin Juan jouw stap voor stap laat zien hoe je succesvol een e-commerce business

kan opzetten via Bol.com.

>> Meld je hier aan voor een gratis training van Jia Ruan <<

>> Hier vind je direct 800 product ideeën en meer dan 1000 betrouwbare leveranciers  <<

 

Hoe word je rijk met het verkopen via Bol.com? Dit doe je door producten tegen scherpe prijzen in te kopen om ze vervolgens met goede marges te verkopen op Bol.com.

Zorg er voor dat je direct goed begint en leert van een expert, dit zorgt er voor dat je snel geld zult verdienen!

 

Geld verdienen via Bol

 

Hoe word je rijk optie 3:  Geld verdienen met Affiliate Marketing

 

Een andere interessante optie die we je willen voorstellen is om geld te gaan verdienen met affiliate marketing. Als affiliate verdien jij geld door producten te promoten in ruil voor commissie(wat is affiliate marketing?).

De commissies kunnen erg hoog oplopen waardoor hier erg veel geld mee valt te verdienen.

Als bedrijf wil je natuurlijk altijd meer klanten want dat zorgt voor meer verkopen. Als jij voor die klanten kunt zorgen betalen bedrijven daar graag voor.

Wanneer jij er voor kunt zorgen dat een klant succesvol een product of dienst koopt dan krijg je een bepaald percentage of een vast bedrag per verkoop uitgekeerd aan commissie.

Als je eenmaal weet hoe je geld moet verdienen met affiliate marketing dan is het een kwestie van opschalen. Je kunt bijvoorbeeld meerdere websites beginnen die €100 per maand opleveren of je zorgt er voor dat je een grote website maakt die voor jou een semi passief inkomen opleveren.

Wat maakt Affiliate Marketing zo interessant?

Geld verdienen met affiliate marketing is interessant. De voordelen van affiliate marketing zullen we even voor je opsommen:

 • Het kost weinig geld om te beginnen met Affiliate Marketing.
 • Affiliate marketing is niet moeilijk!
 • Je kunt 24/7 geld verdienen (het internet slaapt nooit!)
 • Met affiliate marketing kun je aan de slag waar en wanneer jij wil.
 • Je hebt geen eigen producten/diensten en voorraad nodig.

Om een groot publiek te bereiken raden we je aan om affiliate marketing toe te passen op een website.

Een website maken is absoluut niet moeilijk. het overgrote deel van de websites is gemaakt met WordPress. Een gebruiksvriendelijke software voor het maken van een website.

Voor ongeveer €3,95 kun jij een domeinnaam aanschaffen( eenmalig ) en vanaf +/- €12 per jaar heb je een hosting, dit heb je nodig om je website online te hebben.

Direct op een goede manier aan de slag met Affiliate Marketing

hoe word je rijk met de affiliate marketing revolutieOok hier willen we je adviseren om op een goede manier te beginnen. We willen je graag kennis laten maken met Jacko Meijaard.

Jacko verdient nu al ruim 10 jaar zijn geld met Affiliate Marketing. Hij is dé man als het gaat om affiliate marketing en hij weet dan ook precies wat er voor nodig is om succesvol geld te verdienen op het internet.

Jacko heeft in het verleden veel dingen geprobeerd op het gebied van affiliate marketing.  Met zijn kennis en ervaring weet hij precies wat wél en niet werkt.

Het ultieme doel van Jacko was altijd om €7500 per maand te verdienen als affiliate. De maanden waarin hij €7500 verdiende zijn nu voorbij. Tegenwoordig kan hij spreken van een zeer slechte maand als er ”slechts” €7500 is verdiend.

Het is ongelooflijk maar Jacko heeft nu maanden waarin hij meer dan €100.000 in de maand verdiend.

Hieronder zie je een video van Jacko Meijaard waarin hij zijn nummer 1 geheim laat weten waarom hij zo succesvol is geworden:

Je hoeft het natuurlijk niet precies zo te doen als Jacko het doet, maar het laat wel zien wat de mogelijkheden zijn. Van €3000,00 in de maand semi-passief worden we natuurlijk ook al heel vrolijk.

 

Leer ook geld verdienen met Affiliate Marketing!

Ook jij kunt geld verdienen met affiliate marketing. Zoals gezegd is het belangrijk om te weten wat je wel en juist niet moet doen.

Daarom heeft Jacko de Affiliate Marketing Revolutie gemaakt. Dit is een stap voor stap videocursus waarin jou word geleerd hoe je succesvol geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Maak geen beginnersfouten en word meteen succesvol. Voor slechts €47,00 (eenmalig) kun jij aan de slag met affiliate marketing. Het kan je leven veranderen.

>> Schaf hier de affiliate marketing revolutie aan <<

Hoe word je rijk met affiliate marketing? Door te leren van Jacko en met een beetje geduld en doorzettingsvermogen!

geld verdienen op het internet

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *