Hoeveel mag je bijverdienen?

hoeveel mag je bijverdienenHoeveel mag je bijverdienen? Mensen die aan de slag zijn gegaan met de Affiliate Marketing Revolutie weten inmiddels wel dat je er erg veel geld mee kunt verdienen.

Daar waar geld verdiend wordt komt de belastingdienst natuurlijk ook om de hoek kijken. Zoals je weet pikken die graag een gedeelte mee van je inkomsten.

 

Wees eerlijk met de aangifte van je belasting!

Iedereen die inkomsten genereert dient belasting te betalen. Hoe meer je verdiend, hoe meer belasting je kwijt bent aan de overheid.

Wanneer je in loondienst bent zijn je inkomsten bekend. Op het moment dat jij je belastingaangifte gaat versturen staat deze eigenlijk automatisch al voor je ingevuld.  Het enige dat jij dan hoeft te doen is je belastingaangifte controleren en waar nodig aanpassen.

Mocht je extra geld hebben verdiend dan raden we je aan dit gewoon op te geven. Aan het einde van de streep zie je precies of je moet betalen of dat je misschien geld terug krijgt.

Hoeveel mag je bijverdienen?

Wanneer je een inkomen hebt tot ongeveer €6500 dan betaal je daar geen inkomstenbelasting over. Ideaal natuurlijk wanneer dit je enige inkomsten zijn.

Mocht je alleenstaand zijn dan weet je natuurlijk ook dat je moeilijk rond komt van €6500 in een jaar.

Als je in loondienst bent en je verdiend wat extra bij, dan mag je tot ongeveer €2000 bijverdienen per jaar zonder daar extra belasting over te betalen.

Focus op geld verdienen

focus op geld verdienen

De meeste mensen die zich ”zorgen” maken over hoeveel je mag bijverdienen zijn pas net begonnen met geld verdienen op het internet.

Onze tip is om je te focussen op het geld verdienen. Onthoud, iedereen betaald belasting over zijn/haar inkomen en dat is met online geld verdienen niet anders.

Kortom, zorg er voor dat je geld gáát verdienen. Mocht je business lekker gaan dan kun je nog altijd een boekhouder inhuren die de belastingen voor je regelt.

geld verdienen met Affiliate Marketing

Zoals aan het begin van de tekst geschreven weten velen van jullie al dat je veel geld kunt verdienen met Affiliate Marketing. Daar gaan we in deze tekst niet uitgebreid op in.

Mocht je meer willen weten over het geld verdienen met affiliate marketing? Bekijk dan deze pagina op onze website over het geld verdienen met Affiliate Marketing.

Mocht je ook geld willen verdienen met Affiliate Marketing waarmee je een full time semi-passief inkomen kunt verdienen? Bekijk dan eens of deze videotraining van Jacko Meijaard iets voor jou is.

Of check hier de Affiliate Marketing Revolutie Review die we hebben geschreven op onze website.

 

geld verdienen op het internet

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *